Taky vás štvou "akce - neakce" v supermarketech?
Moderátor: Moderátoři
Re: Taky vás štvou "akce - neakce" v supermarketech?
Co je treba vediet na paprikách? 

Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No hlavně je problém si vysázet brambury a cibuli před panelákem...MartasBrno píše:... A to je tak všechno. Člověk by musel mít opravdu vše promyšlené předem, aby mu pak něco nechybělo. Kromě toho, že z nás dělají blbce a klamou nás, jsme ještě učení pasivitě, jenom vzít co zrovna vidíme a nevědět co sami chceme.
Jinak velice podporuju vlastní pěstování čehokoli - erteplí kus, rajčata, okurky občas, petržel, dalších X věcí, které někteří chlapi neumí pojmenovatAkorát problém je s věcma, které se musí umět - papriky třeba. Ach jo. A pak každej den jak jde člověk z práce tam hned zajít s miskama, sebrat co je zralé, poklidit... Každá sranda něco stojí.

A to promejšlení - to jako opravdu lidi chodí do krámu s tim, že neví co? My si píšem seznam, co se potřebuje, a když se jde do krámu, veme se seznam, nakoupí a jde se domů. Jinej postup si neumim představit a přišel by mi pěkně hloupej. A to už mi rozčiluje, když něco v seznamu přehlídnu a musim se z konce krámu vracet zase na začátek

Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever
►Stodolní II◄
Estonian-czech crazy night
Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
Tři sestry <|||> Ladagang
°Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás 
Chatka 12 forever

Osa Klatovy-Plzeň-Brno

Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?

Když seznam, tak je ideální si ho napsat tak jak se v krámě jde. Blbé je když musíš operativně změnit krám a zajít jinam. Třeba že něco nestíháš, tak zastavit někde při cestě kde to bude blíž a tak.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch

- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Jasný, psát si ho postupně je ideál, ale když si až po mlíku vzpomeneš, že chceš taky cibuli,tak už musíš bejt ostražitej 

Chatka 12 forever
►Stodolní II◄
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
°Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás 
Chatka 12 forever

Osa Klatovy-Plzeň-Brno

Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?

Tak z topicu, kde se stěžovalo na markety, jste udělali tému, kde se zdokonaluje nakupování ba se z toho dělá skoro až věda 

VAZ 2106 - Marina r.1979
http://dean2107.rajce.idnes.cz/
Dva PoJeBy ze Skašova
„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez
http://dean2107.rajce.idnes.cz/
Dva PoJeBy ze Skašova
„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez
ja treba chodim nakupovat tak, ze kdyz chci neco k veceri, tak mam sice hlad, ale malo kdy mam na neco primo chut. toz zabrouzdam k masnym vyrobkum, omrknu peknou sunku, koupim, zamirim k syrum ci pastikam, nejakou, ktera mi padne do oka koupim, nejake to pecivo a je to. ze bych na to mel kazdy den seznam, to nemuzu rict.
mozna je to tim, ze my u nas chodime do obchodu a nejsem tak "vykramovani", abychom na to potrebovali seznam

mozna je to tim, ze my u nas chodime do obchodu a nejsem tak "vykramovani", abychom na to potrebovali seznam

VAZ 2104 1.3 1989
Ako keby som videl seba v obchodeJmJ píše:ja treba chodim nakupovat tak, ze kdyz chci neco k veceri, tak mam sice hlad, ale malo kdy mam na neco primo chut. toz zabrouzdam k masnym vyrobkum, omrknu peknou sunku, koupim, zamirim k syrum ci pastikam, nejakou, ktera mi padne do oka koupim, nejake to peci o a je to. ze bych na to mel kazdy den seznam, to nemuzu rict.

Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Když chci jen tak něco na večer, tak taky vyhlídnu salám aktuálně podle nálady, ale takový ty suroviny pro běžnej chod jako máslo, mlíko, koření a spol. bych jen tak při blindnávštěvě z hlavy nedal.
Chatka 12 forever
►Stodolní II◄
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
°Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás 
Chatka 12 forever

Osa Klatovy-Plzeň-Brno

Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?

Tak ja viem, co cca budem varit v priebehu 3 dni a podla toho nakupim aj z hlavy 

To nakupujete všichni nějak divně. Když chcu něco na večeři, tak prostě počkám Káťu v autě před obchodem místo před prací 

2x УАЗ 452, еx 21044 a 2105
Kdyz chcu k veceri neco tepleho a treba i s desertem, tak jdu do restaurace. Dlouhodobe nakupovani tedy neporadam. Ja mam problem se po mesici zbavit 10 vajec.
VAZ 2104 1.3 1989
- MartasBrno
A to my zase ne. Jak je něco v lednici, tak se to má spráskat, aby se to nezkazilo. A odpoledne se zavedla svačina, ta je ideál na úklid přebytků. (kurňa, kde se to tam bere? )
Zábavné téma 
Laďuša, zám lokalitu, kde mají vedle bytovky normálně políčka a dělaj si tam vlastní zeleninu. Ale je fakt, že to mají 4 rodiny z dvaceti (jsou tam za magory
), ostatní utřou nos a nakoupí v obchodě.
Kdo máte vlastní maso? Králíky a bubliny nepočítám, nezlob se, Luďo

Laďuša, zám lokalitu, kde mají vedle bytovky normálně políčka a dělaj si tam vlastní zeleninu. Ale je fakt, že to mají 4 rodiny z dvaceti (jsou tam za magory

Kdo máte vlastní maso? Králíky a bubliny nepočítám, nezlob se, Luďo

Ked vidim koľko psov sa venčí v okoli bytoviek, tak tú petržlenovú vňať do polievky by som si pre istotu kúpil v obchode 

Nedávno jsem se nechal napálit v Bille. Na cedulce nápis Akce a velká červená snížená cena. Když jsem pak u pokladny cenu reklamoval, paní pokladní se mnou ochotně šla ke zboží. Dole na cedulce bylo miniaturním písmem napsáno, že snížená cena platí pouze pro držitele bonusové karty (pro ostatní byla malými písmenky uvedená cena vyšší). Setkal jsem se ale i s horšími praktikami (už ani nevím kde). Reklamoval jsem u pokladny cenu. Než jsme ke zboží došli, někdo "sníženou cenovku" sebral.
Lada Niva 1,7MPi+LPG r.v. 2009 (01/2010 - 3/2014);
Lada 2105 r.v. 1985 (06/1994 - 11/1996);
Lada 2105 r.v. 1985 (06/1994 - 11/1996);
- mceza
- Kontaktovat uživatele:
Ano, s touto praktikou v Bille jsem se setkal také. Jen kromě toho, že mě to samotného pěkně nasralo, tak korunu tomu nasadila extrémně nepříjemná pokladní. No jak jsem již říkal - zkazili mi náladu natolik, že jsem se rozhodl jim tam udělat pořádnou scénu 

Zahraniční vůz po dědovi ВАЗ-2101 (1981)
Zimní pomsta ВАЗ-2101 (1974) - uz neni muj...
Auto na zimu Бумер E90 (2006) - uz neni muj...
Po BMW dalsi vozidlo z mocnosti Osy: Mazda 3 (2019)
Zimní pomsta ВАЗ-2101 (1974) - uz neni muj...
Auto na zimu Бумер E90 (2006) - uz neni muj...
Po BMW dalsi vozidlo z mocnosti Osy: Mazda 3 (2019)