Moderátor: Moderátoři
To mi moc nepomůže. Sice tam zjistí, že jsem starej a opotřebenej a sklerotickej a ... . Když potom půjdu s tím lejstrem na sociálku tak mi důchod stejně nepřiznajDusan píše:Ludku starneš, ako tie autaMal by si zajst na preventivku
Tak s tímhle názorem určitě nemůžu souhlasit. O penězích to vůbec není. Drtivá většina cen na prodejnách maloobchodu se odvíjí od poptávky - na to nemusím být ekonom, abych to věděl. Když lidi pořád dokola chtějí kupovat Castrol, Shell a jiné profláknuté značky olejů, samozřejmě prodejci náležitě opepří cenu - proč taky ne, že?MartasBrno píše:Kolik peněz, tolik muziky. Aneb nechci slevu zadarmo.
Občas k vidění v Lidlu v provedení Mogul Felicia (tak jsem to tuším viděl ve Vyškově), jako "akční" za 399Marek píše:Mogul GX-FE, který kupuju v Ekolube Brno. Je to velmi kvalitní olej, který svými parametry suverénně konkuruje světové extratřídě - přesto kupuju litr za osmdesát korun.
S tímto také nemohu souhlasit, náš prodejce například prodává levněji polosyntetiku Sunoco 10w40, než minerál Sunoco 15w40 a to z prostého důvodu ... 15w40 u něj kromě mě takřka nikdo nebereMartasBrno píše:Kolik peněz, tolik muziky. Aneb nechci slevu zadarmo.