Strešné okno - NIVA
Moderátor: Moderátoři
-
nivapraktik
Strešné okno - NIVA
ahoj chcel by som sa opytat aky mate názor na domontovanie stresneho okna do nivy?
- Paťo Zvolen
- Kontaktovat uživatele:
Re: strešné okno
Caw kolego
U mňa s tým nie je najlepší problém. Nevŕzga, netečie, všetko v pohode.
U mňa s tým nie je najlepší problém. Nevŕzga, netečie, všetko v pohode.
Lada Niva 1.6 LPG - teraz pevne verím, že sa o ňu vzorne stará už nový majiteľ
Dacia Duster 4x4 vo výhľade
-
nivapraktik
dik za odpoveď. a kde si to dal robiť?maš take to výklopné ako bolo na favoritoch?
- Paťo Zvolen
- Kontaktovat uživatele:
Hi o5,
Nie také ako na Favoritoch, také že sa nadvihne a potom zasunie / otvorí dozadu ....
Nie také ako na Favoritoch, také že sa nadvihne a potom zasunie / otvorí dozadu ....
Lada Niva 1.6 LPG - teraz pevne verím, že sa o ňu vzorne stará už nový majiteľ
-
nivapraktik
a nemas nejaké foto?a kde Ti to robili?
-
geekoon
a co takto dorabka stresneho okna v 2105tke? ja som bol zvyknuty na stresne a teraz mi v Lade chyba 
na aute nezalezi, vsade treba len vyrezat kus plechu, nacapit okno a ocalunit to tak aby to nebolo ako past na oko....
21043, 21063, 2121, 21214, 2123....
Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4, Range Rover 4.4i, Audi Q7, 4.2FSI
Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4, Range Rover 4.4i, Audi Q7, 4.2FSI
Re: Strešné okno
Začal jsem si pohrávat s myšlenkou nechat si zabudovat šíbr, koukal jsem, že na Aukru jich je docela dost za rozumné ceny, ale s jakého auta by to bylo nejlepší?
Klasické otvírací okno se mi nechce dávat protože při otevření s přibívající rychlostí dělá rachot, šíbr se odsune dozadu a řekl bych, že je tišší.
Úplně nejlepší by bylo toto:

Ale zase není moc příznivá cena
Klasické otvírací okno se mi nechce dávat protože při otevření s přibívající rychlostí dělá rachot, šíbr se odsune dozadu a řekl bych, že je tišší.
Úplně nejlepší by bylo toto:

Ale zase není moc příznivá cena
®; Člen LKCS
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Strešné okno
Pokuď by jsi chtěl, tak mam ve sklepě el. šibr z Hyundai Sonata za přiznivou cenu 
Chatka 12 forever
. Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Re: Strešné okno - NIVA
No to já právě nevím co chci
a kdo by to namontoval
asi každý servis se do toho nepohrne...
®; Člen LKCS
Na chatě nám zbyl jeden Velux, kdyby jsi chtěl
Teď vážně: známému to domontovávali někde ve strašnicích, moc za to nechtěli a dokonce mu ani neteče dovnitř. Můžu se ho zeptat na konkrétní firmu.
Teď vážně: známému to domontovávali někde ve strašnicích, moc za to nechtěli a dokonce mu ani neteče dovnitř. Můžu se ho zeptat na konkrétní firmu.
2101, r.v.1977, 1700k - Vladimir/2106, r.v.1978 - Nikolaj/21061, r.v.1986 - Sergej/21044, r.v. 1999
/21044, r.v. 1997 Ivan/1119, r.v. 2009 Kalina/Jawa 20, rv. 1969/Š1203 rv. 1975 - Blaženka/Jawa 250/353 rv. 1957/Avia A21 Furgon/Zetor 25A/Trabant S601 Combi/ GAZ M24, r.v.1974 - Naděžda/2192, r.v. 2016 Kalina 2/Ostrowek K162
Je to divné řezat si do střechy, ale jde to. Flexa umí rozmetat dost pilin kolem sebe a přímočarkou to jde docela dobře. U nivy se mi nechce sundávat čalounění, jak je všude nasunuté a to může být potíž. Taky tam je někde výztuha střechy a tu bych taky raději zachoval- nevím kde přesně je(v nějakém týdnu jsem viděl více vykoulených Defendrů:/ ). Lepíval jsem na tekuté hřebíky v tubě, drží a těsní. Jiný tmel mě nejednou jízdou zkropil. Taky mají okna různé prohnutí, nebo jsou rovné, podle toho ne/těsní.( plech střechy se trochu přizpůsobí). 
(maluch,uno1.5i-koloběh plechu v přírodě)
-lanča delta2 1.6i zdvihlá na spalkach/ disco2
-Lada Niva 1.7i -ll-
-Piaggo /bravo/sup.bravo/ciao//
-lanča delta2 1.6i zdvihlá na spalkach/ disco2
-Lada Niva 1.7i -ll-
-Piaggo /bravo/sup.bravo/ciao//
já bych okno do střechy už ani nechtěl, 2x jsem je měl na sedadle v podobě kousíčků ,,,,,,ne, děkuji
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
Na co přímočarku? Vyvrtáš díru, vezmeš nůžky na plech a vystřihneš to.Mara píše:Je to divné řezat si do střechy, ale jde to. Flexa umí rozmetat dost pilin kolem sebe a přímočarkou to jde docela dobře. U nivy se mi nechce sundávat čalounění, jak je všude nasunuté a to může být potíž. Taky tam je někde výztuha střechy a tu bych taky raději zachoval- nevím kde přesně je(v nějakém týdnu jsem viděl více vykoulených Defendrů:/ ). Lepíval jsem na tekuté hřebíky v tubě, drží a těsní. Jiný tmel mě nejednou jízdou zkropil. Taky mají okna různé prohnutí, nebo jsou rovné, podle toho ne/těsní.( plech střechy se trochu přizpůsobí).
VAZ 1117