triglav - banda hajzlu
Moderátor: Moderátoři
triglav - banda hajzlu
Nebudu vas dlouho zdrzdovat. pokud se nechcete pridalavat potize lidem, ktere pripadne poskodite pri provozu motoroveho vozidla, nesjednavejte si povinne ruceni u pojistovny triglav.
jsem poskozenym, takze s nimi resim nahradu skody. po 7 dnech od nahlaseni pojistne udalosti nebyl schopny se dostavit likvidator. neda se nikam dovolat, vsechny linky bud obsazene, nebo je nikdo nebere. kdyz se nekam dovolate, tak vam reknou jak mate postupovat, na fyzicke poboce se dozvite, ze je to spatne a ze takhle se postupovat nema. auto ceka na pomerne banalni opravu uz 7 dni, coz vam samozrejme nikdo neuhradi. tvrdi vam, ze takhle je to vsechno normalni. mozna u nich. podle mych informaci "normalni" likvidace skody vypada jinak. nejsou schopni dohledat cislo pojistne udalosti podle osob, vozidla a casu. nejsou schopni snad vubec niceho.
je tedy super, ze pojisteni stoji par korun, ale pak horzi, ze vam poskozeny rozbije za vasi volbu pojistovny hubu.
takze jeste jednou
TRIGLAV - banda hajzlu a za tim si stojim!
jsem poskozenym, takze s nimi resim nahradu skody. po 7 dnech od nahlaseni pojistne udalosti nebyl schopny se dostavit likvidator. neda se nikam dovolat, vsechny linky bud obsazene, nebo je nikdo nebere. kdyz se nekam dovolate, tak vam reknou jak mate postupovat, na fyzicke poboce se dozvite, ze je to spatne a ze takhle se postupovat nema. auto ceka na pomerne banalni opravu uz 7 dni, coz vam samozrejme nikdo neuhradi. tvrdi vam, ze takhle je to vsechno normalni. mozna u nich. podle mych informaci "normalni" likvidace skody vypada jinak. nejsou schopni dohledat cislo pojistne udalosti podle osob, vozidla a casu. nejsou schopni snad vubec niceho.
je tedy super, ze pojisteni stoji par korun, ale pak horzi, ze vam poskozeny rozbije za vasi volbu pojistovny hubu.
takze jeste jednou
TRIGLAV - banda hajzlu a za tim si stojim!
VAZ 2104 1.3 1989
Re: triglav - banda hajzlu
Je moc dobře, že to sem JmJ napsal. Aspoň tím tak potvrzuje to, co já dlouhodobě tvrdím. A to na základě jak nepřímých zkušeností různých lidí v mém okolí, tak i svých. Podobně jsem bojoval svého času s Českou podnikatelskou pojišťovnou, kde jsem si neprozřetelně uzavřel PR. Nešlo o nehodu, ale o plnění smluvních podmínek.
Jelikož dneska má u podobných neseriózních pojišťoven PR plno lidí a jeden nikdy neví, tak mám u svého PR od Allianzu sjednánu službu přímého plnění, kdy v případě nezaviněné nehody jednám pouze se svou pojišťovnou, ta mě ohodnotí škodu a okamžitě vyplatí. Následně vyplacenou částku vymáhá na pojišťovně viníka, příp. přímo na škůdci. Tohle platí jak pro tuzemsko, tak i zahraničí, čili i pro případ, kdy vás u nás naboří cizinec. Sice tahle služba není zadarmo, ale mám absolutní klid a vím,že nebudu muset v případě nehody trávit mnoho mého drahocenného času běháním po úřadech a to všechno navíc s nejistým výsledkem. Proto low cost pojišťovny již nikdy nebrat! Ne nadarmo se říká Za málo peněz, málo muziky.
Jelikož dneska má u podobných neseriózních pojišťoven PR plno lidí a jeden nikdy neví, tak mám u svého PR od Allianzu sjednánu službu přímého plnění, kdy v případě nezaviněné nehody jednám pouze se svou pojišťovnou, ta mě ohodnotí škodu a okamžitě vyplatí. Následně vyplacenou částku vymáhá na pojišťovně viníka, příp. přímo na škůdci. Tohle platí jak pro tuzemsko, tak i zahraničí, čili i pro případ, kdy vás u nás naboří cizinec. Sice tahle služba není zadarmo, ale mám absolutní klid a vím,že nebudu muset v případě nehody trávit mnoho mého drahocenného času běháním po úřadech a to všechno navíc s nejistým výsledkem. Proto low cost pojišťovny již nikdy nebrat! Ne nadarmo se říká Za málo peněz, málo muziky.
Každá recenze dobrá, zvláště pak ta negativní.....
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
- Křečík Barbuška
Jejda, zrovna u nich mám sedmu a nedávno jsem s ní škodil .
Edit: Ale jinak je s nimi sranda, onehdá mi vyhrožovala ČKP, že mám zaplatit nějaké nepojištěné dny. Triglav měla interní chybu a pojistku u ČKP zaregistrovali o nějakých šest dní později než měli.
Loni mi nebyli schopni poslat v řádném termínu složenku a zelené karty, po urgenci poslali karty na minulý rok a složenku vůbec . Po následné urgenci poslali správné karty a složenku na nějakých 400 Kč což vzhledem k roční frekvenci placení se mi zdálo málo. Na dotaz mi bylo odpovězeno, že jim v průběhu roku ode mě přišla nějaká platba. Já nic neplatil tak jsem si vyžádal celkovou roční sumu a celou zaplatil, ať si s přeplatkem dělají co chtějí ... pak z nich vypadlo, že interní chyba.
Letos jsem měl v plánu od nich utíkat, ale zase zapoměli poslat karty a složenku v rozumném termínu předem a já zapoměl si hlídat výpovědní lhůtu. Nicméně po několika urgencích přišly karty i složenka s výpočtem pojistného kde vzhledem k dosavadní dlouhodobé bezeškodnosti vypočítali nějakých 1234Kč na rok, což mi při běžném postupu žádná pojišťovna nedá, takže se zůstalo u nich.
Jako klad mi přijde, že co jsem s nimi řešil po telefonu vždy na druhé straně mluvil někdo s výrazným brněnským přízvukem .
Co se týče hlášení škodné události tak to bylo celkem protivné, sbírá jim to asi nějaká najatá společnost, poměrně dlouho trvalo než se na telefonu přišlo na řadu a zbytečně se vyptávali na detaily když mi nakonec nakázali vše ofotit a zaslat mailem. To je potom taky prdel protože třeba TP chtějí mít i s tou poslední stranou, která je jim myslím k ničemu.
A aby se nehanil jen Triglav, nedávno mi služebák poškodila pro změnu klientka ČP, tak arogantního a vyslověně drzého likvidátora bych od této "stálice" na pojišťovacím trhu nečekal.
Edit: Ale jinak je s nimi sranda, onehdá mi vyhrožovala ČKP, že mám zaplatit nějaké nepojištěné dny. Triglav měla interní chybu a pojistku u ČKP zaregistrovali o nějakých šest dní později než měli.
Loni mi nebyli schopni poslat v řádném termínu složenku a zelené karty, po urgenci poslali karty na minulý rok a složenku vůbec . Po následné urgenci poslali správné karty a složenku na nějakých 400 Kč což vzhledem k roční frekvenci placení se mi zdálo málo. Na dotaz mi bylo odpovězeno, že jim v průběhu roku ode mě přišla nějaká platba. Já nic neplatil tak jsem si vyžádal celkovou roční sumu a celou zaplatil, ať si s přeplatkem dělají co chtějí ... pak z nich vypadlo, že interní chyba.
Letos jsem měl v plánu od nich utíkat, ale zase zapoměli poslat karty a složenku v rozumném termínu předem a já zapoměl si hlídat výpovědní lhůtu. Nicméně po několika urgencích přišly karty i složenka s výpočtem pojistného kde vzhledem k dosavadní dlouhodobé bezeškodnosti vypočítali nějakých 1234Kč na rok, což mi při běžném postupu žádná pojišťovna nedá, takže se zůstalo u nich.
Jako klad mi přijde, že co jsem s nimi řešil po telefonu vždy na druhé straně mluvil někdo s výrazným brněnským přízvukem .
Co se týče hlášení škodné události tak to bylo celkem protivné, sbírá jim to asi nějaká najatá společnost, poměrně dlouho trvalo než se na telefonu přišlo na řadu a zbytečně se vyptávali na detaily když mi nakonec nakázali vše ofotit a zaslat mailem. To je potom taky prdel protože třeba TP chtějí mít i s tou poslední stranou, která je jim myslím k ničemu.
A aby se nehanil jen Triglav, nedávno mi služebák poškodila pro změnu klientka ČP, tak arogantního a vyslověně drzého likvidátora bych od této "stálice" na pojišťovacím trhu nečekal.
Naposledy upravil(a) Křečík Barbuška dne čtv dub 25, 2013 14:13, celkem upraveno 2 x.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Taky u nich mám auto.. Zatím bez problému, ale nic jsem neudělal.
Ono dnes si těžko vybrat, jakou pojišťovnu zvolit. Loni jsem řešil škodní událost u Kooperativy (já byl poškozen, ten kdo mě naboural byl u Kooperativy) a byl to rovněž děs a běs! Kooperativa spolupracuje s Global asistance, která provádí likvidaci havárie (prohlídku). Hned z prvu po mě chtěli, abych s nabouraným autem dojel do spolupracujícího autoservisu, kde provedou obhlídku co s tím je a není. Po mé námitce, že má auto mimo jiné rozbité i přední světlo a tudíž není způsobilé k provozu na pozemní komunikaci, mi bylo sděleno, že se mi ozve likvidátor z Global asistance. Ano, likvidátor se ozval ... nicméně čekali jsme na něj přesně týden. Za ten týden auto mohlo být opravené ... dobře, všechno proběhlo ... po měsíci a půl urgování, doplňování různých kokotin, si vymysleli, že jelikož je auto na německých převozních značkách (které mimo jiné byly na měsíc), je potřeba vyplnit speciální protokol o nehodě. V tento moment již bylo auto opravené a jel jsem na dovozovou STK (díky průtahům vlastně již bez platných dokladů), peníze však nikde ... informace na pobočce a na informační telefoní lince naprosto odlišné. Čekal bych alespoň, že se budou snažit celou věc vyřídit v nějaký rozumný časový interval. Peníze však poslali až po neuvěřitelných 9ti měsících A to, že u 8let starého auta, které ve své době stálo kolem mega, vyplatili 60% z ceny opravy (díly počítané z vrakoviště), to je věc sama o sobě. Majitel vozu byl samozřejmě moc rád ...
Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
- Křečík Barbuška
Mno, něco lehce měsíc po škodné události mi Triglav poslala vyrozumění, že případ jest uzavřen. Za promáčklé, odřené dveře oktávky v metle vyplatili něco málo přes 22 litrů (nechci posuzovat zdali je to moc či málo). Pan poškozený byl asi spokojen neb fyzickou likvidací mi zatím nikdo nehrozí , takže to s tou bandou hajzlů asi nebude tak zlé.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
22 litrů? No ty kokot ... když si vezmu, že originální dveře stojí 8500kč + (když to přeženu) 3000kč za lakýrnickou + odstrojení, nastrojení .... to se teda praštili pěkně přes kapsu.
Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
ja to predal memu pravnimu zastupci. Ja na ty jejich kejkle nemam nervy. Nedeje se nic hrozneho, ale proste mam ted lehci spani i kdyby to nedopadlo idealne.
Auto mi snad vrati pristi ctvrtek. Takze to mame 3 a pul tydne od nahlaseni nehody. Z toho servis na tom bude delat cca 3 pracovni dny. A toz tak s prasecakem s nadpisem triglav.
Auto mi snad vrati pristi ctvrtek. Takze to mame 3 a pul tydne od nahlaseni nehody. Z toho servis na tom bude delat cca 3 pracovni dny. A toz tak s prasecakem s nadpisem triglav.
VAZ 2104 1.3 1989
-
- Kontaktovat uživatele:
njn, nejlepsi je predat to hned spolecnosti, ktera se timto zabyva - to pak je vyresene i behem hodin, pojistovna nerada plati zapujceni nahradniho vozidla. Mne to nabizeli take a kdo si pamatuje (zrejme uz jen K-L) na sraz u Rozhrani, tak za tu srandu co do mne poslal ten golf pojistovna vyplazla 36tkc za totalku Pritom se jednalo jen o plecharinu a svetla + cisty prumik meho tazneho pres chladic ) A mne dali za prohnuty zadni narazkin na mem bilem skvostu 1300kc. Tedy spokojenost a platila to CPP...
Dnes je doba takova, ze na vse je potreba mit pravni minimum nebo to predat nekomu kdo si na tom zalozil byznys
Jinak hodne zdaru - stesti ze mas cerveneho...
Dnes je doba takova, ze na vse je potreba mit pravni minimum nebo to predat nekomu kdo si na tom zalozil byznys
Jinak hodne zdaru - stesti ze mas cerveneho...
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Já měl jeden čas pojištěného Žigula u České podnikatelské taky... Protože se mi nezdála s nima komunikace ohledně několika věcí a pod tlakem různých zpráv o problémech s touhle pojišťovnou, přešel jsem k Čpoj. Právě včas, za několik měsíců totiž znevýhodnili skupinu "mladý řidič-Praha" a cena za jejich uťapanou pojistku narostla.
Za astejnou cenu jsem měl u Čpoj. s bonusama ručení 100/100 milionů a byl klid.
Ještě předtím jsem měl přes "známého" jeden čas sjednaný Allianz, ale jak jsem byl mladej a blbej, zbytečně dlouho jsem platil cca o 1000,- víc, v podstatě za zbytečnosti. Teď už je situace trochu jiná, Allianz trochu změnil přístup a všechno a zrovna to co tu psal Hurikán, by se mohlo zdát jako hodně výhodné. Proč si dělat starosti s vyběháváním škody, když si to moje pojišťovna může od pojišťovny viníka vymoct a mít za sebou pár dobrých právníků.
Za astejnou cenu jsem měl u Čpoj. s bonusama ručení 100/100 milionů a byl klid.
Ještě předtím jsem měl přes "známého" jeden čas sjednaný Allianz, ale jak jsem byl mladej a blbej, zbytečně dlouho jsem platil cca o 1000,- víc, v podstatě za zbytečnosti. Teď už je situace trochu jiná, Allianz trochu změnil přístup a všechno a zrovna to co tu psal Hurikán, by se mohlo zdát jako hodně výhodné. Proč si dělat starosti s vyběháváním škody, když si to moje pojišťovna může od pojišťovny viníka vymoct a mít za sebou pár dobrých právníků.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
Aspon to mas nahlaseny, me pred mesicem trefil nejakej dedek, ujel, chytli ho, zavolal jsem benga, vysetrovano jako dopravni nehoda, ma to cislo jednaci na bengach a protoze dedek nedodal podklady na pojistovnu, nemuze mu nikdo nic.
Pojistovne to nahlasily benga, ale dokud nema podklady nemuze plnit a ty ma prave jen dedek.
Mesic jezdim s rozstrelenym naraznikem a v noci jezdim dedkovi troubit pod okno. Nic jinyho nemuzu.
Skoda 25+, uz muzu jit nej podat trestni oznameni.
Pojistovne to nahlasily benga, ale dokud nema podklady nemuze plnit a ty ma prave jen dedek.
Mesic jezdim s rozstrelenym naraznikem a v noci jezdim dedkovi troubit pod okno. Nic jinyho nemuzu.
Skoda 25+, uz muzu jit nej podat trestni oznameni.
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
-
- Kontaktovat uživatele:
tak dnes mi dosel dopis od generali...kdyz sem pred par lety kupoval vozik, sjednali mi k tomu pojisteni - pojistka smesnych 160kc, bez problemu. Dnes to jde dat k autu gratis, tak se jim poslala vypoved a dnes mi odepsali, ze at poslu kopii navrhu smlouvy - neni doposud evidovana v databazi. Sem zvedavej, jestli mi ale opet poslou slozenku a zelenou kartu jako kazdy rok
Je to boj s tema pojistovnama...
Je to boj s tema pojistovnama...
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
- mceza
- Kontaktovat uživatele:
Moji Mazdu jsem měl pojištěnou u Český a když tam táta šel kvůli úrazovámu, tak ho ukecal (s tím úrazovym to nesouvisí), že mu na pojistku na auto udělá nějakej supervýhodnej bonus.
Tak že tedy jo, ale aby ten bonus dostal, musí udělat novou smlouvu.
Po 14 dnech mi od kamínku na D1 prasklo čelní sklo. zajdu na pojišťovnu a co se nedozvím? Stará smlouva byla na opravu čelního skla neomezeně, ta nový do 6000 Kč. Jak mě ještě pojišťovák ujistil, že moje Mazda je ve velikosi Fábie, takže sklo se vejde do pěti tisíc, že jen velký a drahý auta (třeba jako Superb) mají skla za 12-14.
No o to větší šok to byl, když si v autorizovaném sevisu řekli i s prací 18 tisíc... To se nám ten bonus pěkně vyplatil...
Tak že tedy jo, ale aby ten bonus dostal, musí udělat novou smlouvu.
Po 14 dnech mi od kamínku na D1 prasklo čelní sklo. zajdu na pojišťovnu a co se nedozvím? Stará smlouva byla na opravu čelního skla neomezeně, ta nový do 6000 Kč. Jak mě ještě pojišťovák ujistil, že moje Mazda je ve velikosi Fábie, takže sklo se vejde do pěti tisíc, že jen velký a drahý auta (třeba jako Superb) mají skla za 12-14.
No o to větší šok to byl, když si v autorizovaném sevisu řekli i s prací 18 tisíc... To se nám ten bonus pěkně vyplatil...
Zahraniční vůz po dědovi ВАЗ-2101 (1981)
Zimní pomsta ВАЗ-2101 (1974) - uz neni muj...
Auto na zimu Бумер E90 (2006) - uz neni muj...
Po BMW dalsi vozidlo z mocnosti Osy: Mazda 3 (2019)
Zimní pomsta ВАЗ-2101 (1974) - uz neni muj...
Auto na zimu Бумер E90 (2006) - uz neni muj...
Po BMW dalsi vozidlo z mocnosti Osy: Mazda 3 (2019)