Niva 1.7 i - Martina Kursy
Moderátor: Moderátoři
Re: Niva 1.7 i
Taky na mytí ložisek a koleček z převodovky se to hodí. Dobře rozpustí i vazelínu a šmír pod manžetama...Do pily neee.
Koupil bych třičtvrtě nádrže benzinu a tímhle to dolil a pak ještě jednou a máš to zužitkovaný... to máš 2,5l nafty na cca 40l benzinu, což mi přijde jako zanedbatelný množství... Můj názor... Nevim proč do motorovky ne tahle troška nafty buď shoří s benzínem nebo co neshoří poslouží jako mazivo s olejem... bude to trochu víc kouřit
Lada Niva 21217, Lada Niva 2121
To už bych to spíš nechal na zimu a po troškách to přidával do dieselu (ředění 10%). Zvlášť v zimě to nafťák vpohodě spálí.
Je "motorovka" a motorovka. Zasrat si poloprofi pilu v hodnotě ojeté Lady, do toho bych osobně nešel
Je "motorovka" a motorovka. Zasrat si poloprofi pilu v hodnotě ojeté Lady, do toho bych osobně nešel
2x УАЗ 452, еx 21044 a 2105
Nebo tak do campa přidávám benzín v zimě preventivně, protože se sním moc nejezdí a do oktávky dávám když jdou mrazy k -20°C něco k těm 10% + VIF...dvk píše:To už bych to spíš nechal na zimu a po troškách to přidával do dieselu (ředění 10%). Zvlášť v zimě to nafťák vpohodě spálí.
Normální motorovka to skousne, mám to vyzkoušené a to mám pilku v ceně jeté nivky, horší by byl dnešní moderní model s nějakým katalizátorem...
Nikdo znás neví co si v dnešní době může natankovat na benzince, takže za mě bych trochu nafty v benzínu neřešil, naředil a jezdil ...
Lada Niva 21217, Lada Niva 2121
Trochu to kouří, ale běží
http://www.youtube.com/watch?v=lm5OF0_iC5M
http://www.youtube.com/watch?v=lm5OF0_iC5M
2x УАЗ 452, еx 21044 a 2105
Este taka otazka, ten separator benzinovych par, da sa nejako zrusit aby tam nebol!? Mam na nom polamane tie plastove trubky!?
Nevim jak u Nivky. U BMW jsem ten separator zrusil. To co vedlo do sani, zaslepit. To co vedlo z nadrze nechat jako odvzdusnovani, pripadne upravit aby pri brodeni nenatekla voda....
LR Def 110 300Tdi
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
ja som nedavno skusal tu druhu altrnativu, ale mi odtial zacal kvapat benzin a riadne to smrdelo, tak budem musiet ten separator kupit...http://www.automanta.sk/product.php?id_product=60
Niva zežere snad všecko.V lese mě došel benzín,tak sem do nádrže nalél benzín co mám naředěný do pily a jelo to.Sice trochu houpala s otáčkama na volnoběh ale na pumpu sem dojel.
Neboj se vraníků, 11 rokem je obouvám- v současné době mám boty Extremtrak. Uzávěrka nezarezla, zavírám až když je opravdu zle.
maximálně malé kvalty a leze to všude. Pokud máš plast.podběhy trochu vyboulené tak než se maličko ojedou špunty to trochu v rejdu šustí.
maximálně malé kvalty a leze to všude. Pokud máš plast.podběhy trochu vyboulené tak než se maličko ojedou špunty to trochu v rejdu šustí.
-
- Kontaktovat uživatele:
http://www.youtube.com/watch?v=CHplIF0FiXk
Tak jsem se byl svést trochu v terénu.
Jinak všem mnoho šťastných Km do nového roku.
Tak jsem se byl svést trochu v terénu.
Jinak všem mnoho šťastných Km do nového roku.
Vidim, ze Ta to na tom mieste zacalo bavit
Takze uz len cakam kedy sa to bude dvihat a upravovat
Takze uz len cakam kedy sa to bude dvihat a upravovat
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak já spíš řeší jestli tuhle nivku nenechat na běžně ježdění a upravit do terénu starou 1600 kterou jsem kupoval na součástky.