KRAPOZA aneb co na cesty

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Teepee
Kontaktovat uživatele:

Re: KRAPOZA aneb co na cesty

Příspěvek od Teepee »

Hurikán píše:Ano. Az ve Svajcu na parkovisti otevre kufr, vynda kardan a chladic a zacne je menit, tak bude zarucene tim nejvetsim stredobodem pozornosti. :lol:
To asi jo, Čečenec jeden. Nebo není to správně Čejen?
http://dailycurrant.com/2013/04/22/sara ... -republic/
Bílý LADA a okřídlená spol.
martas

Příspěvek od martas »

Tak jsem to tu teďka přečet celé od začátku a docela jsem se pobavil... Jestli se pán bojí ujet cca 2000km po evropskejch dálnicích, tam i zpět žigulem tak mu doporučím Student Agency :lol: ...
Odbočím...
Dušína mám další závadu : ještě před Ankarou mi začala vybrovat přídavná převadovka, myslel jsem že se hnula převadovka, ale byl to křížek na kardanu včera jsem to zjistil, jezdil jsem stím celou zimu takže i s totálně vysypaným křížem na kardanu se dá ujet cca 5000km :mrgreen:

Teď vážně, pokud je auto v dobrém stavu a před cestou udělá celkovou kontrolu auta nebál bych se jet po evropě kamkoliv se základním vybavením... Stejně se většinou vysype to co nejni v autě jako náhradní díl... Držím mu palce.
Lada Niva 21217, Lada Niva 2121
mušketýr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mušketýr »

Kdo nechce nepochopí.Kdo chce, může se alespoň pokusit pochopit.Jinak pokud mi někdo nemá nic k danému tématu, nechť mi nezapleveluje téma soustavným opakováním toho že něco nechápe.Raději ať to nechá koňovi.
Jinak fotky jsou milosrdné.Před umytím, vyleštěním a bezproblémovým projitím STK(příprava na STK 2dny) to vypadalo že jej pošlu do hutí.Zprvu to opravdu nebyl pěknej pohled.Plechy a lak není original a je relativně pěkný ale žádná profi práce.Koroze nad obroučky předních světel začíná, spodek je orezlej, ale né shnilej.V kondici je komplet mechanika a interier.Auto jsem prodával a je bez eko daně za cca.10-12tis a prodej se bude konat až na podzim.
Jinak si myslim že toto téma je možné uzavřít.Co jsem potřeboval už vím.
Mušketýr
Ne SMS, ne SZ.
Pouze volat!
602132238
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

JmJ píše: ... me uz dvakrat rupl ten "pant", ktery je na motorove prepazce ... Zrovna u toho pantiku bych se bal, ze ho ve svajcu nesezenu.

Toho, že jej nesežene se bát nemusí, stejně nové stojí za člověčinec. Mě se na kombálu lámal též a sedm postupně koupených kusů po pár kilometrech rozlámaly taky . Vyřešilo to až osazení pantíku z vraku z dob kdy nad Kremlem vlál rudý prapor. Lepší sehnat kus silonu a při večerníčku si z něj pantík vybrousit.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

Na přání Mušketýra zamykám.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487