Teepee píše:To já kdysi taky, ale tady, když máš školu 5x za semestr jednou vynechat je 20% absence. A zrovna to je poslední výuka před zkouškovým, vlastně z angliny píšeme zkouškový test, to zatím na zatáhnutí moc nevidím.
A co ti brání přijet po škole? Zas tak daleko to nemáš
Ono vyrazit na sraz po obědě už nemá ani cenu, protože se ve dvě, ve tři, všichni z letiště rozutečou na spanilku a pak do kempu a tím to končí. Jednou jsem taky dojel těsně před spanilkou a to nemá člověk šanci ani moc pokecat a prohlídnout stroje na letišti.
Jelen píše:Ono vyrazit na sraz po obědě už nemá ani cenu, protože se ve dvě, ve tři, všichni z letiště rozutečou na spanilku a pak do kempu a tím to končí. Jednou jsem taky dojel těsně před spanilkou a to nemá člověk šanci ani moc pokecat a prohlídnout stroje na letišti.
Je fakt, že ta spanilka je strašně brzo. Program od rána, kdy většina eště spí a konec ve 2 mi nepříde, ehm, šťastej.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Jelen píše:Ono vyrazit na sraz po obědě už nemá ani cenu, protože se ve dvě, ve tři, všichni z letiště rozutečou na spanilku a pak do kempu a tím to končí. Jednou jsem taky dojel těsně před spanilkou a to nemá člověk šanci ani moc pokecat a prohlídnout stroje na letišti.
A kdo tě nutí jezdit v sobotu domů? Nejvíce se stejně kecá v kempu
Já rovněž souhlasím s Laďušou, nicméně nyní s tím už stejně nic udělat nejde...
A kdo tě nutí jezdit v sobotu domů? Nejvíce se stejně kecá v kempu
Já rovněž souhlasím s Laďušou, nicméně nyní s tím už stejně nic udělat nejde...
Souhlas - Nejvíce se stejně kecá v kempu
Můj první Lada sraz byl loňský v Hradišti odpo po práci a litoval jsem, že jsem musel večer domů.
Vynahradil jsem si to v Jedovnici od pátku do neděle (dva večery) a bylo to super.
Školu mám víkend 24.5. - 25.5.
pátek od 16.45 -20.00
sobota 8.30 - 17.15
Žádný po škole v podstatě není. Normálně končíme v sobotu až v 19.00 a posledně jsem byl po tom nářezu tak nějak trochu mimo. Byl bych schopnej doject za předpokladu, že na mě před školou počká auto a odveze mě na místo.
Takže
Petr HC píše:Kdybyste se dohodli, že spanilku zrušíme, byl bych nejraději. Dodones nevím, co se usneslo na schůzích v Brně a od PHS i PČR mám nepříznivé zprávy.
To snad neee..... Já si tedy sraz bez Spanilky nedovedu představit.....
Petr HC píše:Kdybyste se dohodli, že spanilku zrušíme, byl bych nejraději. Dodones nevím, co se usneslo na schůzích v Brně a od PHS i PČR mám nepříznivé zprávy.
Co se deje? Spanilka bude tak, jak si to naplanoval a jak se to rozhodlo zde na foru. A driv se spanilky jezdily i bez asistence policie a taky se to zvladlo. No stress
Když jsem viděl dnešní prvomájové zprávy, tak mě napadlo, že by možná bylo mimo pánů Dolejše a Tučka dobré pozvat i jednoho známého majitele Lady - Miloše Jakeše. Měl by mít krémovou 2105.
Sněhobílá Samara 21083 r. 1994 - ŽIGADLO! koupeno 10/2009, 16400 - 36142 km, prodáno 26.5.2013
Stříbrná 21102 r. 2003 - Samara EVO! koupeno 5/2011, 15100 - 71109 km, prodáno 28.7.2014
Červená 2105 r. 1990 - Ruda koupeno 4/2013, 58329 - 95400 km, prodáno 7.12.2019
Sněhobílá 2101 r. 1973 - Jáchym koupeno 8/2013, 43740 - 50065 km
a ještě Volha 24