Neuvěřitelné štěstí, že se nikomu v autě nic nestalo. Človek by řekl rovná cesta a přitom stačí chvilka nepozornosti a už se to kotoulí. Mazec.
S největší pravděpodobností to ale bude pohnuté úplně všude, ze spodku půjde použít tak nápravy a mechanické díly.
Jinak Terrano II můžu doporučit Krátké nebo dlouhé, každopádně motor 2.7TDi. Teď v zimě na dojíždění do práce se spotřeba motá kolem desíti, což je myslím porovnatelné s Nivou.
kua, jedna pecka a hned vsetci nivu zavrhnu. Ja osobne by som bol stastny, ze zijem a riesil by som ako z toho vyuzit maximum dielov a nie hned kupovat uuplne nieco ine.
A hlavne tym ze sa zdeformovala strecha absolvovala vacsinu energie, ktoru by inak dostali pasaziery v plnej sile. A taky zlomeny vaz narazom o strechu nie je nic prijemne. Auto nie je na to aby sa s nim kotulalo a potom este jazdilo. To ze extremisti prevaraju strechy a robia podobne prasaciny este nie je dovod na znechutenie z toho ako to malo vydrzalo...
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Dnes som Nivu previezol do iného servisu + predajne Lada v Humennom, tam bola aj kupovaná. V pondelok ide na rovnaciu stolicu.
Prečo?
V servise GECIBOROV vo Vranove kam bola prevezená z miesta nehody doteraz stála, po vyše mesiaci čakania a viacerých prísľuboch "už ju začneme robiť" sa stále nič nedialo, tak len stála vonku, pod plachtou, tú izolačnú "handru" na podlahe žerú myši....tak toto už veru nie.
LADA NIVA 4X4 /4x2 1.7i LPG od 28.08.2008
--------------------------------------------------------------
Včera som bol auto pozrieť v servise, no, vyzerá to už značne optimistickejšie
Karoséria je už v pôvodnom tvare, všetko vyrovnané, čo bolo treba vymeniť, je vymenené, momentálne sa gituje, na budúci týždeň pôjde do lakovne a potom sa už iba poskladá interiér a hotovo.
Foto nemám, mal som pri sebe len telefon a auto bolo v dielni tak založené, že sa nedalo odstúpiť, ale tento týždeň ide na lak, a na budúci by som ho už mal mať v garáži, tak potom budú určite aj fotky