Podvozok
Moderátor: Moderátoři
Podvozok
Tak a mozem sa s vami podelit o prve skusenosti.
Nahodil som predne pruziny z volgy. Ich priemer je o dva milimetre vacsi nez origo Lada, vnutorny priemer rovnaky na milimeter a volna dlzka detto. Musel som ich zrezat o dve otacky lebo po nahodeny so zrezanou jednou otackou to bol total offroad a zavity boli takmer totalne na sebe. Teraz si to sada, prvych 50km co som spravil je nenormalnych . Zakruty kde som chodil 50km/h ostre, ze mi vysuvalo predok prec, proste nedotacave, teraz som skusal 80km/h! a pneu piskali, ale ziadna strata kontroly a auto sa nahina len o par stupnou. (Uz sa nenaklada do prevratenia) Neskace to, jemne nerovnosti krasne kopiruje, velke nerovnosti tlmice tiez zvladaju. Proste bozsky rozdiel.
To fakt si neviem predstavit co spravia este zadne ked zozeniem, zreferujem aj to samozrejme.
Nahodil som predne pruziny z volgy. Ich priemer je o dva milimetre vacsi nez origo Lada, vnutorny priemer rovnaky na milimeter a volna dlzka detto. Musel som ich zrezat o dve otacky lebo po nahodeny so zrezanou jednou otackou to bol total offroad a zavity boli takmer totalne na sebe. Teraz si to sada, prvych 50km co som spravil je nenormalnych . Zakruty kde som chodil 50km/h ostre, ze mi vysuvalo predok prec, proste nedotacave, teraz som skusal 80km/h! a pneu piskali, ale ziadna strata kontroly a auto sa nahina len o par stupnou. (Uz sa nenaklada do prevratenia) Neskace to, jemne nerovnosti krasne kopiruje, velke nerovnosti tlmice tiez zvladaju. Proste bozsky rozdiel.
To fakt si neviem predstavit co spravia este zadne ked zozeniem, zreferujem aj to samozrejme.
Naposledy upravil(a) expa dne stř kvě 24, 2006 07:05, celkem upraveno 1 x.
VAZ 2107 ... kdyz milujes, neni co resit
Dakujem velmi pekne!!!!! Ak by sa dal priemer dratu a vnutorny priemer pruziny .. ale to sa da len na spodku, ale teoreticky by to mohlo byt jednoduche .. otazka par minut. Dakujem velmi pekne
A inac ich zhanam .. keby sa niekomu v sope abo bars kde take valali
A inac ich zhanam .. keby sa niekomu v sope abo bars kde take valali
VAZ 2107 ... kdyz milujes, neni co resit
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Teď o víkendu budu měnit tlumiče, tak ti ty starý teda schovám (ale před Bechyní se připomeň).čmelák píše:nemate nekto ne predaj 4origo ruske tlmice? co sa daju repasnut?
Jinak:
Pop-art (jak origo rus tak Delphi)cca 370,
Táborská Brno 440,
Solex Úvoz Brno 480.
L.
Naposledy upravil(a) Luděk Musil dne stř dub 06, 2005 14:10, celkem upraveno 1 x.
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
He ja na struny vsadim pozdejsie. Zistil som totiz , ze stabiky spravia hodne . Vsak Myso aj Ty to poznas .
Jazdil som totiz tyzden bez stabika. A to vam poviem to je brutal rozdiel. Zakruta bez stabika 50km/h LTT a zo stabikom 65km/h a VPOHODE .Teraz som na stabiku vymenil silembloky. A aj tu som zbadal rozdel od starych ktore boli na tom tak ako keby tam ani neboli.
Jazdil som totiz tyzden bez stabika. A to vam poviem to je brutal rozdiel. Zakruta bez stabika 50km/h LTT a zo stabikom 65km/h a VPOHODE .Teraz som na stabiku vymenil silembloky. A aj tu som zbadal rozdel od starych ktore boli na tom tak ako keby tam ani neboli.