nic tajného na tom není

V poslední době už majitel nejezdil (věk), auto stálo bez SPZ-ek v garáži, za posledních pět let vyjel jenom jednou, s manželkou do Lidlu do Humpolce.
Pak už je to smutný příběh, jak ho život sám píše ... pán a paní odešli z tohoto světa, auto zdědila jejich dcera. Vzhledem k tomu, že jde o docela mladé lidi (okolo čtyřicítky), kteří mají vlastní auto, nemá pro ně tento vůz prakticky žádný význam a blokuje jim garáž. S ohledem na to, jaký vztah měl tatínek majitelky k autu, ho nechtěla dát někam na dorasování na stavbu anebo do lesa, anebo na tuňáka, anebo na driftování omladině, a tak hledala někoho mého typu, kdo se o auto dobře postará.
No a protože se ví, že jsem ochoten za zachovalou Ladu přiměřeně zaplatit, obrátili se na mě ... výsledek je známý.
Auto má najeto 55 tkm, v podstatě vše je na něm původní. Samozřejmě, že má svoje škrábance a poškození, má 36 let na hrbu ... trošičku mě mrzí, že už takovou jednu barvu mám (ne, že by se mi nelíbila), ale jinak jenom drobné vady, které lehce opravím