Tak chlapci, mám to na dva roky, ale byly to nerve

. Začalo to výborně, neb jsem jel na STK s vědomím bojeschopné sedmy v záloze. Dokonce jsem si dovolil vtipkovat na úkor kamoša co tam měl potíže s nefunkčním blinkrem v zrcátku na Ochcávce a přede mnou absolvoval opakovanou. Během emisí, které dopadly jako vždy výborně

se mi přehřála jedna komponenta co způsobila nefunkčnost jedné z nejvýznamějších funkcionalit na autě, málem to dopadlo hmotnými škodami na vybavení STK, duševním zdraví jejich klientů i zaměstnanců

. Naštěstí komponenta před nájezdem na linku zchládla a funkcionalita se uvedla do normálu, tak jak vždy zuřím při průtazích a čekáních tak teď jsem byl rád za každou chvilku prostoje

. Auto linkou prošlo bez zaváhání, technik nevykazoval žádných známek pohnutí ani ve chvílích kdy mne po vlezení do jámy jímala hrůza a děs. Závěrečný sumář zněl na 7 lehkých závad, tak se dvěmi bych byl ochoten souhlasit, ale na oplátku bych byl schopen dalších 5 lehkých, "opomenutých" přidat

. Tentokráte nebudu vzhledem k výše uvedenému uveřejňovat náhledy protokolů neb to bylo o fous a nerad bych někomu či sobě činil potíže. Vozítko bude nyní odstaveno, proběhne oprava výše zmíněné tajemné funkcionality a uvidímež zdali stroj pojede Trnavu nebo, až Jedovnici.