Zlty kanarik 2101
Moderátor: Moderátoři
Zlty kanarik 2101
ahoj uz dlho zakladam tuto temu na noju ladu a dnes som sa konecne odhodlal je to 2101 s roku 1975 po prvom majitelovy mam ju uz nejaky ten stvrty rok auto je uz prestriekane co sa tyka motora take je to 1600vka s petikvaltom a 3:9 difikom interier taktiez s 1600vky sedacky s noveho modelu kia ceed tak a prikladam aj nejake foto aktualneho stavu dufam ze sa bude auto pacit niektory ho uz aj poznaju
http://juraj2101.rajce.idnes.cz/
http://juraj2101.rajce.idnes.cz/
lada 2101 r.v1975
Re: Zlty kanarik 2101
Fotky jsem prohlídnul, mám z toho pocit, že to auto máš rád - a to je hlavní Já jsem spíš "veteránista" a navíc je mi jasné, že u nás by autí neprošlo STK, a ani přísnější běžnou kontrolou na silnici (odrazky, osvětlení SPZ atd). Ale držím palce
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
no to mas pravdu s policajtami mam vecny problem len za tu zadnu znacku ale co uz narobym z STK zatial ziadny problem nebol tak uvidim co to spravi casom ked uz budu v halach namontovane kamery . a to auto mam rad to je pravda
lada 2101 r.v1975
Ta zadní značka je asi nejprovokativnější - udělat jí osvětlení, tak by asi byl problém menší Ale je tam jen dle fotek optických záporů asi 50+1 a další pod kapotou
A věřím tomu, že mimo těch "nezákonných" úprav je to autí v lepším stavu, než jiná mladší a bez úprav
A věřím tomu, že mimo těch "nezákonných" úprav je to autí v lepším stavu, než jiná mladší a bez úprav
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
Co na to dodat .valda1971 píše:mimo těch "nezákonných" úprav je to autí v lepším stavu, než jiná mladší a bez úprav
Tenhle povoz jsem obhlížel v Jedovnici 2011 a zdá se mi, že fotky mu příliš nepřejí, na živo je to o dost hezčí vůz . Jinak ta zadní SPZka je na flastr jak dělaná, to je fakt.
VAZ 2106 - Marina r.1979
http://dean2107.rajce.idnes.cz/
Dva PoJeBy ze Skašova
„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez
http://dean2107.rajce.idnes.cz/
Dva PoJeBy ze Skašova
„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez
valda1971 píše:Ta zadní značka je asi nejprovokativnější - udělat jí osvětlení, tak by asi byl problém menší Ale je tam jen dle fotek optických záporů asi 50+1 a další pod kapotou
no stou zadnou znackou som mal uz problem ale je tam spravene aj osvetlenie dost aj zavisi na jakeho policajta narazim
auto je v dobrom stave co satika podvozku
a odfotim aj to osvetlenie spz
lada 2101 r.v1975
No, ta zadni spz je tak na pres hubu. Vzivote by me nenapadlo ji dat, tak, aby jeji cast byla prekryta. To auto je fajn, ale tohle je hooodne blby napad
VAZ 2104 1.3 1989
vidno že o auto je starané, že sa mu majiteľ venuje ale pri všetkej úcte toto nie je môj štýl a ak už by som sa rozhodol nejaké auto upraviť tak rozhodne nie týmto štýlom
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
patriť,
preco ze stymto stylom mne sa to paci a auto uz vyhralo aje nejaku tu cenu na tuningoch ale sk pohode kazdy ma svoj nazormayo456 píše:vidno že o auto je starané, že sa mu majiteľ venuje ale pri všetkej úcte toto nie je môj štýl a ak už by som sa rozhodol nejaké auto upraviť tak rozhodne nie týmto štýlom
lada 2101 r.v1975
jj každý ma iný názor. ja tuner nie som to ma bavilo do 17 rokov, a aužkeby som upravoval auto tak sa mi páči skôr nemecký čistý stýl alebo to, čo robí autami Chip foose ak vieš kto to je
patriť,
patriť,
ano viem kto to je tuning ma bavy akurat mam teraz rozrobenu jednu feliciu a to robym kamosovy ja som verny lade ja tu potom hodim aj lepsie foto tej mojej ladicky ale krajsia je ked ju vydis nazivomayo456 píše: Chip foose ak vieš kto to je
lada 2101 r.v1975
nevravim že to je zfušované auto. že ta robota je urobená dobre to je vidieť aj z foto. ide len o to že mne sa nepáči takýto štýl to je celé
patriť,
patriť,
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Mě se líbí ta kombinace žluté a černé, ta je fajn.
Není to úplně můj šálek kávy, ale přijde mi to v pohodě(myšleno celé auto).
Není to úplně můj šálek kávy, ale přijde mi to v pohodě(myšleno celé auto).
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
To auto se mi líbí, žlutočerná je fajn kombinace. Taky za sebe ale musim vyjádřit názor, že ty espézetky jsou krokem vedle. Podle mě to hlavně vzadu rozbíjí elegantní linie jedničky.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- MartasBrno
Zásadní je co píše zákon a vyhláška a jak schopný je policista. Od toho se pak odvíjí šance na pokutu, nebo ztrátu dokladů. Co se komu líbí nebo nelíbí je druhořadá věc. Mantinely jsou stanoveny jasně. Navíc platí, že neznalost neomlouvá.