Majo, prepac

Moderátor: Moderátoři
No, když jsem byl u Vaška, tak alkoholu tam měl nemálo, takže věřim tomu, že všechno dělá s rumem a jinýma pálenkamager007 píše:to by ma zaujmalo ako by si s rumom napinal rozvody, a vystredoval spojku atd
rozvody by potom by boli asi tie rozvody vynikajuco nastavene
Bejvávalo ... všechno jste nám s Jardou vypiliLaďuša píše:No, když jsem byl u Vaška, tak alkoholu tam měl nemálo, takže věřim tomu, že všechno dělá s rumem a jinýma pálenkamager007 píše:to by ma zaujmalo ako by si s rumom napinal rozvody, a vystredoval spojku atd
rozvody by potom by boli asi tie rozvody vynikajuco nastavene
ja bych to tam nalil. 10W40 to je, na smejd to nevypada, pokud to splnuje normu API, tak asi neni co resit. Ja tam liju castrol, protoze to tam lil predchozi majitel, ale to neni smerodatne. Nalej to, vymen po 15 tisicich (s plynem asi driv) a hotovo.ger007 píše:no spotreba plynu sa mi drzi medzi 9,5 - 10 zalezi na stylu jazdy, momentlane ma caka vymena oleja, mal som to spravit uz davno ale neboli love (uz mam na oleji 11 000km) co poviete na tento olej ?? : http://www.olejservis.cz/total-quartz-7 ... e/d-70582/ je dostacujuci pre tento pretekarsky motor ?