JmJ: Pokud by se nenašel jiný spisovatel, tak bych se té zprávy pro tisk a média vůbec třeba ujal. J.
Moderátor: Moderátoři
Jak jsem uvedl víckrát - souhlasím s tímto názorem. Hlasování je jcku v samostatné rubrice "Mn.Hradiště - délka spanilky" - je to rozkouskované ve dvou tématechjacek píše:Ja osobně bych to nezkracoval vůbec, trasa je hezká, ať účastníci taky něco vidí z širšího okolí. Letiště a kemp už všichni známe, a když už člověk na sraz ty kilometry jede, ať něco pozná. Nemluvě o tom, že je nás víc vidět a je to zážitek (doufám, že veskrze pozitivní) nejen pro nás účastníky, ale také pro domorodce. Ale souhlasím s Honzou, že by to určitě chtělo 1-2 zastávky s nějakým programem, času je myslím dost.
JmJ: Pokud by se nenašel jiný spisovatel, tak bych se té zprávy pro tisk a média vůbec třeba ujal. J.
to by bylo fajn. myslim si, ze pomerne strucne oznameni a popis prubehu bude stacit. Dik.jacek píše: JmJ: Pokud by se nenašel jiný spisovatel, tak bych se té zprávy pro tisk a média vůbec třeba ujal. J.
Loni byla pozvánka jako JPG, velikost 4797x3357, nejde mi to z toho PDFka vyrobit, nezkusil bys to?panthymaeus píše:Aspoň bude někdo moc tapetovatmceza píše:5,3 MB je zas už opačný extrém. Ale aspoň je to hezká kvalita
Jak jsem pochopil, v citaci je ta správná, oficiální a poslední verze.panthymaeus píše:Tak jsem se zase trochu věnoval přípravě
http://lada.g6.cz/pozvnaka_MH_2013_3.pdf
Text zkopírován z předloňské a jméno pochází z oficiální adresy Ladaklubu (ladaklub.com - vlevo u banky)
Hledejte další chyby...
Není to špatný nápad čož ,ale aby byl uzamčen a prost komentářů by to bylo ideálTeepee píše:A to mě napadá, chtěli bychom stránku s archivem pozvánek?
to vis no, delam delam, ale jak to mam udelat poradne, na tom prece nesejdeLuděk Musil píše:Hele hoši ... ta pozvánka je velmi krásná.
Snad asi jediné, co je v tom pravým spodním rohu pravda - je ta změna programu vyhrazena![]()
... no asi ještě ta jízda zručnosti a spanilá jízda ... vše ostatní padne do změny programu.
Nechtěli by jste se třeba zeptat hlavního organizátora co plánuje? L.
PS: asi si dám za okno pozvánku od McGyvera ze str. 5
Tak nevím, snad se tady dohodlo, že tam bude CS, a ne CzechoSlovakia. A teď to tam vidím zas. Už to nějak zfinalizujte, krucifix prosím pěkně. J.panthymaeus píše:udělám i jpgnebo radši png to stačí?
edit: http://lada.g6.cz/pozvnaka_MH_2013_2.png