World of tanks
Moderátor: Moderátoři
- mceza
- Kontaktovat uživatele:
Re: World of tanks
Když jsem se pak přihlásil a dal novou hru, tak od každého tanku tam bylo cca 20 kousků. Takže asi výpadek, kterej vykop lidi.
Zahraniční vůz po dědovi ВАЗ-2101 (1981)
Zimní pomsta ВАЗ-2101 (1974) - uz neni muj...
Auto na zimu Бумер E90 (2006) - uz neni muj...
Po BMW dalsi vozidlo z mocnosti Osy: Mazda 3 (2019)
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dneska po svojí historicky nejdelší pauze zase oprášil pár strojů z garáže. Předevšim samozřejmě miláčka T-34/85, na kterým stojí většina jízd, pak stroje, který expim, takže SU-152, T-44, S-51 a T-50. U všech se mi povedlo dát hned x2 na první bitvu, kromě T-50, kterej byl dneska zakletej a povedlo se to až na posedmý nebo poosmý. No a pak jsem s KV1-S zaokrouhlil účast v bitvě na 400 a posádku poctil přeložením do novýho tanku IS-8 (IX tier). Jak jsem se na KV1-S nedávno těšil, tak musim říct, že mě to svým způsobem zklamalo, pamatoval jsem si ho mnohem nebezpečnější, no a taky mi s nim klesly statistiky, takže ho opět na dobu neurčitou ukládam k ledu.
Ten novej tank, IS-8, byť vpodstatě v základu, mi mile překvapil. Dělo zdědil po IS-3, ale i tak nemam ňákej extra problém jít po devítkach. Jasný, neni to úplně ono, ale jde to. Taky se hned během pár bitev propracoval těsně na druhý místo, co se rozdanýho poškození během bitvy týče. Před nim je zrovna IS-3 a i artilérie mam až za nim. Škoda jenom týmů, zase někdy prohry, že člověk nevěří vlastním očím, takže zatim mam na ňom jenom cca 40% vítězství, ale při tom počtu bitev se to eště hodně hejbe. Takže se už moc těšim na ten lepší kanón. Nechci předbíhat, ale myslim, že tuten tank mi bude sedět.
Ten novej tank, IS-8, byť vpodstatě v základu, mi mile překvapil. Dělo zdědil po IS-3, ale i tak nemam ňákej extra problém jít po devítkach. Jasný, neni to úplně ono, ale jde to. Taky se hned během pár bitev propracoval těsně na druhý místo, co se rozdanýho poškození během bitvy týče. Před nim je zrovna IS-3 a i artilérie mam až za nim. Škoda jenom týmů, zase někdy prohry, že člověk nevěří vlastním očím, takže zatim mam na ňom jenom cca 40% vítězství, ale při tom počtu bitev se to eště hodně hejbe. Takže se už moc těšim na ten lepší kanón. Nechci předbíhat, ale myslim, že tuten tank mi bude sedět.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- mceza
- Kontaktovat uživatele:
Ještě aby ti takovej luxus tank neseděl
Ja ho beriem ako medziclanok k IS7, osobne sa mi zda IS3 lepsi, IS8 ma na bokoch slabe miesta tak ze ked budes sam tak ta sejmu, prva vec co tam mam je 10 deloLaďuša píše:Tak jsem dneska po svojí historicky nejdelší pauze zase oprášil pár strojů z garáže. Předevšim samozřejmě miláčka T-34/85, na kterým stojí většina jízd, pak stroje, který expim, takže SU-152, T-44, S-51 a T-50. U všech se mi povedlo dát hned x2 na první bitvu, kromě T-50, kterej byl dneska zakletej a povedlo se to až na posedmý nebo poosmý. No a pak jsem s KV1-S zaokrouhlil účast v bitvě na 400 a posádku poctil přeložením do novýho tanku IS-8 (IX tier). Jak jsem se na KV1-S nedávno těšil, tak musim říct, že mě to svým způsobem zklamalo, pamatoval jsem si ho mnohem nebezpečnější, no a taky mi s nim klesly statistiky, takže ho opět na dobu neurčitou ukládam k ledu.
- MacGyver
- Kontaktovat uživatele:
Tak, kdopak z vás už se z toho dočista zbláznil a nerozliší virtuální realitu od skutečné http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... w9m7vflkgk
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
No jo, Laďuša
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Nene, takovej stroj nemam
Jo a teď jsem dal svojí první únorovou bitvu. Nevim, zdali se mam smát a nebo plakat. I přes likvidaci našeho sebevraha, kterej s 90 životama vjel přímo mezi muj už zaměřenej lauf a nepřítele, jsem udělal suverénně nejvíc zkušeností našeho týmu...
Jo a teď jsem dal svojí první únorovou bitvu. Nevim, zdali se mam smát a nebo plakat. I přes likvidaci našeho sebevraha, kterej s 90 životama vjel přímo mezi muj už zaměřenej lauf a nepřítele, jsem udělal suverénně nejvíc zkušeností našeho týmu...
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- mceza
- Kontaktovat uživatele:
Ještě, že jsem to už přes týden nezap, když to vidím...
Mám nový tank: T-50-2. Je rychlejší, než předchůdce, ale ještě nemám nejlepší pásy, tak není tak mrštný.
Jsem zvědav, co se z něj vyvrbí
Jsem zvědav, co se z něj vyvrbí
- mceza
- Kontaktovat uživatele:
S T-50-2 chvíli jezdím. Už mi zbývá jen nejvyšší dělo. Sedí mi víc T-50, je akčnější. Tady už to chce trochu jinou taktiku a je umění se nenechat zabít v první minutě, už jen proto, že se staví nejčastěji proti tankům od osmé úrovně výš. A já startuji nejčastěji proti IX-X tankům. Je to docela záhul a hodně o taktice, šikovnosti a štěstí...
...tak som sa snazil, skoro sam som hral dosli mi naboje chapete to ???? keby som nehral s tym nemehlom s SU8 mohli sme vyhrat
- mceza
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná bitva. Remízy škoda. Můžeš prosím příště udělat výřezy nebo vkládat větší screeny? Je to na hraně čitelnosti.
Hezká bitva, škoda, že mně se s IS-3 moc nevede
Tiger II je doma. Zatím jen s několika bitvami. Dokud nebude ve fullu, nebudu spokojený - malé dělo 88mm, měkká kebule, líný motor a mizerný podvozek. Ale snad se to časem zlepší.
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
Tak po několikatýdenní pauze se opět hlásím se svým raportem. O vánocích mi děti koupily prémiový tank 8.tieru - T26E4 - Superpershing. Odehrál jsem s ním už několik set bitev a pocity mám trochu smíšené. Je to střední tank, ale proti klasickému Pershingu má slabší motor, takže než se někam dostanu, tak to je za trest - asi nejhorší mapa z tohoto pohledu, jsou Dračí hory...
Jinak má zepředu velice dobrý pancíř a pokud se postavím nablízko čelem proti IS3, má soupeř ve velké míře problém - pokud neví, kam má střílet, jsem téměř pro něho neprůstřelný. Mám na něm 90mm dělo a to je docela náladové - někdy zepředu prostřelím i E75 se základní municí, ale pokud bojuju proti těm nejtěžším tankům, většinou používám prémiovou munici, protože jinak nemám skoro šanci prostřelit...
Co je opravdu výhoda u prémiových tanků, to jsou výdělky - už se mi podařila bitva, kdy jsem vydělal 119000 hrubého - po odečtení nákladů na opravu, munici a spotřebního materiálu, bylo docela pěkných 56000 čistého...A i když prohraji bitvu, tak stejně vydělávám...
Jinak jsem dovršil 16000 bitev a momentálně mi stojí v garáži mimo prémiového tanku - IS4, IS7, E100, Jagdtiger, VK3601H - ten je na výdělek, VK4502A, Jagdpanther - chci vyzkoumat Jagdpanthera II, Priest 37. Nedávno jsem prodal Objekt 268 - 10 tier ruských stíhačů, protože jsem s ním byl nespokojený a myslím si že Objekt 704 mi osobně vyhovoval lépe...
Zdraví vás Earth59.
Jinak má zepředu velice dobrý pancíř a pokud se postavím nablízko čelem proti IS3, má soupeř ve velké míře problém - pokud neví, kam má střílet, jsem téměř pro něho neprůstřelný. Mám na něm 90mm dělo a to je docela náladové - někdy zepředu prostřelím i E75 se základní municí, ale pokud bojuju proti těm nejtěžším tankům, většinou používám prémiovou munici, protože jinak nemám skoro šanci prostřelit...
Co je opravdu výhoda u prémiových tanků, to jsou výdělky - už se mi podařila bitva, kdy jsem vydělal 119000 hrubého - po odečtení nákladů na opravu, munici a spotřebního materiálu, bylo docela pěkných 56000 čistého...A i když prohraji bitvu, tak stejně vydělávám...
Jinak jsem dovršil 16000 bitev a momentálně mi stojí v garáži mimo prémiového tanku - IS4, IS7, E100, Jagdtiger, VK3601H - ten je na výdělek, VK4502A, Jagdpanther - chci vyzkoumat Jagdpanthera II, Priest 37. Nedávno jsem prodal Objekt 268 - 10 tier ruských stíhačů, protože jsem s ním byl nespokojený a myslím si že Objekt 704 mi osobně vyhovoval lépe...
Zdraví vás Earth59.
LADA 2101 1979-1998, LADA2103 1998-2002,LADA2104 2002 - 2008, Hyundai Lantra 1,6/16V 84kW 2008, Hyundai Elantra 1,6/16V 79kW 2011