Budu li parafrázovat hlášku z kultovního filmu Pulp Fiction, tak to není jiná liga, ale úplně jiné hřiště.mceza píše:Copak to jo, sám modelařím, ale model a ženská je úplně jiná liga.

Moderátor: Moderátoři
Budu li parafrázovat hlášku z kultovního filmu Pulp Fiction, tak to není jiná liga, ale úplně jiné hřiště.mceza píše:Copak to jo, sám modelařím, ale model a ženská je úplně jiná liga.
Třeba tím myslel, že je plastický chirurgmceza píše:No nevím nevím, dost velký skok - z modelů na ženskou
Jojo, vpodstatě to je dvoumístnej Me-262B, ovšem vyráběj po válce v Avii jako CS-92. Moje oblíbený barvičky jsou Agamy, páč je nemusim ředit a rovnou se s něma dá natírat a to i po letech. Ale zjišťuju, že se dají sehnat ňák hůř než dřív, takže teď jsem pořídil cosi od Revellu a Humbrolu, ale k tomu budu muset koupit evidentně ředidlo. Tim jsem zatim natřel jenom ty červený rotory motoru na testování, no ale stejně jsem asi netrefil odstín, tak tu možná v dohlednej době asi ani nepoužíju.radek mb píše:Ten model letadla vypadá jako Messerschmitt 262 Schwalbe, neníliž pravda? Jakými barvami si to natíral?
Jinak trolebuzoun dobrej!
Já sem hodím něco na ukázku, pro ty, co nemají ksichtoknihu.
Tak na ten se chystám teď o víkendu, akorát v pardubický verzi, už ho mám nastříhanej, ale doufám, že tu bočnici nebudu mít tak zprohýbanou jak ty
Na chvilku jsem se lekl, že text bude dále pokračovat slůvky "pít neb jsou lihové"Laďuša píše: Moje oblíbený barvičky jsou Agamy, páč je nemusim ředit a rovnou se ...
Tak moje flotila, nekvalitní fotka je naštěstí milosrdnáLaďuša píše:Tak jsem po mnoha letech oprášil zase plastikový modelářství. Ježíšek mi přines stavebnici dvou Ragulinů. Ze starých zásob jsem vyštrachal stavebnici letadýlka, která ležela neslepená možná 10 let, né-li dýl, tak jsem se do ní pustil, abych si obnovil a osvěžil muj modelářskej um. Ten sice neni na výši, vedle třeba Radkových modelů bych svuj nemoh postavit, ale zjistil jsem, že jsem to asi nezapomněl a troufam si říct, že lepší letadlo jsem eště nepostavil, páč většinou jsem to ani nenatřelŠkoda jenom, že po začátku stavby jsem zjistil, že ve stavebnici chybí kryt kokpitu a obtisky. Takže je bez krytu a použil jsem aspoň vlaječky z jinýho modelu.
Avia CS-92
A jako motivaci pro Jardu přikládam eště fotku trolejbusu 15TrM z papíru. Dá se krásně ohejbat
No a teď už se vrhnu na ty Raguliny.