výfuk
Moderátor: Moderátoři
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
Neviem či to pomôže, niečo som našiel, snáď niektorý rozmer bude pasovať. http://www.vyfuky-katalyzatory.cz/prisl ... en/c-2389/
A v bežnej mototechne to nemajú, nevedia objednať/? To sa mi nejak nezdá...
A v bežnej mototechne to nemajú, nevedia objednať/? To sa mi nejak nezdá...
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
To mě zajímá. Ne že bych chtěl novej speciální výfuk, ale do Lysic jezdím poměrně často a nějak si nevzpomínám ...Míra151 píše:Lysice na Blanensku
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
vlnovec euro 3
Foto vlnovec euro 3. Vlnovce mají skoro v každém obchodě s autodíly.
- Přílohy
-
- Vlnovec.doc
- (175.5 KiB) Staženo 496 x
Re: výfuk
Oživím trošku tohle starší téma. Potřeboval bych na své Nivě (jednobod - viz podpis) vyměnit výfuk, minimálně zadní díl. Co jsem se tak díval po e-shopech, tak je cena velice příznivá, pár stovek. Má však někdo nějakou vyzkoušenou značku? Aby to neupadlo za 1 sezónu. To si radši trochu připlatím. Je pravda, že jezdím hlavně kratší vzdálenosti, takže kondenzace vody je jasná... Díky za tip!
Lada Niva, r.v. 2000, 1.7 SPi, aktuálně v přestavbě
http://www.vyfuky-tyll.cz/e-shop/index.php?strana=339
Ahoj. Letos jsem řešil stejný problém. Vybral jsem výše uvedený. Nechtěl jsem polskej,je to česká firma.
Kvalitu prověří čas. Tak šťastnou ruku při výběru.![Rolling eyes :rolleyes:](./images/smilies/icon_eyes.gif)
Ahoj. Letos jsem řešil stejný problém. Vybral jsem výše uvedený. Nechtěl jsem polskej,je to česká firma.
Kvalitu prověří čas. Tak šťastnou ruku při výběru.
![Rolling eyes :rolleyes:](./images/smilies/icon_eyes.gif)
Díky, na ty jsem taky koukal. A přesně, líbí se mi na nich to, že to nejsou Poláci
Někde chválili i Pařízka z Benešova, což mám "u baráku", ale bylo to na nějaké velmi staré diskuzi ![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Lada Niva, r.v. 2000, 1.7 SPi, aktuálně v přestavbě