Moderátor: Moderátoři
Kdyz neco skripe, tak to zas prejdeHonza 21061 píše:Zkusím to u bratrance v garáži, tam má rovinu i potřebné nástroje, když to nepůjde, tak servis...
Dneska mi zase začalo neskutečně skřípat něco ve spojce při zapínání. Vystříkal jsem na pracovní válec a táhlo půlku WD-40 a nepomohlo to, možná jsem to stříkal z dálky.Už aby bylo jaro a dalo se pod to vlézt.
Zkus striknout olej na tu pruzinu. Nebo jestli to nakonec nedela pedal.Honza 21061 píše:Zkusím to u bratrance v garáži, tam má rovinu i potřebné nástroje, když to nepůjde, tak servis...
Dneska mi zase začalo neskutečně skřípat něco ve spojce při zapínání. Vystříkal jsem na pracovní válec a táhlo půlku WD-40 a nepomohlo to, možná jsem to stříkal z dálky.Už aby bylo jaro a dalo se pod to vlézt.
Prosím o info jak to dopadlo, musím jí u Bílého vyměnit a mám jí koupenou. Taky bych mohl počkat a na sraze koupit nějakou echt CCCP, Mušketýr by třeba něco měl.Nulašestka píše:Jinak teď budu dávat vodní pumpu od Fenoxu.Tušim že to je z Běloruska.Schválně jestli poteče hned nebo až po 190 000km jako ta stávající.