Střelba na americké základní škole?
Moderátor: Moderátoři
Re: Střelba na americké základní škole?
Jo, je to hnus, když byly volby, žádný LIDEM tam nebyly a teď se cpou všude. Populisti a korytáři. Porle mýho názoru by si měli počkat na regulérní volby a pokud budou zvoleni, pak ano. A já na to kašlu, nezajímá mě to. Rači už nic. Na TV jsem nekoukal snad dva roky, to, co se dočtu na netu mě akorát nasere, takže od příště easy.
- mceza
- Kontaktovat uživatele:
Já přemejšlím, že budu do voleb kandidovat za několik stran najednou. Mohu být najednou v kandidátkách ODS, TOP09, ČSSD A KSČM najednou? Za některou mě určitě zvolí a já si pak založím vlastní stranu a začnu vydírat vládu.
Zahraniční vůz po dědovi ВАЗ-2101 (1981)
Zimní pomsta ВАЗ-2101 (1974) - uz neni muj...
Auto na zimu Бумер E90 (2006) - uz neni muj...
Po BMW dalsi vozidlo z mocnosti Osy: Mazda 3 (2019)
Ja pnekud uhnu od tematu medii k tematu reakce usa na situaci. Z toho co media prezentuji mam zase dojem, ze usa bude latat situaci tim, ze udelaji vetsi bezpecnostni opatreni, neco jako obehnani skoly ostnatym dratem, misto toho, aby lecili pricinu a tou je rozklad spolecnosti, vychova mladych atd. Ja sam za sebe si myslim, ze zapadni spolecnost lenivi a luxus naseho zivota vede k moralnimu rozkladu a jednim z dusledku jsou tyhle hruzy.
Opakuju, ze je to jen muj pohled na vec, neni potreba na to prudce reagovat. Ja sam z toho nedelam tak ostre zavery, jak to mohlo vyznit
Opakuju, ze je to jen muj pohled na vec, neni potreba na to prudce reagovat. Ja sam z toho nedelam tak ostre zavery, jak to mohlo vyznit

VAZ 2104 1.3 1989
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Sobe, byl jsi vyslyšenej
http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/2 ... -cine.html

Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever
►Stodolní II◄
Estonian-czech crazy night
Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno
Tři sestry <|||> Ladagang
°Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás 
Chatka 12 forever

Osa Klatovy-Plzeň-Brno

Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?

- mceza
- Kontaktovat uživatele:
Jmj: Souhlasím s tebou. Pokud budu chtít vystřílet školu, nezabrání mi v tom ani bezpečnostní agentura, ani detektory kovu. Naopak si to naplánuju tak dobře, že moje vyvražďování bude mnohem efektivnější.
A dnes se celosvětově řeší problémy. Ale nad příčinami těch problémů už nikdo nepřemýšlí. Typický příklad jsou bezdomovci. Kor teď před vánoci je na každém rohu někdo, kdo vybírá peníze na pomoc bezdomovcům - to je snaha řešit problém. Ale kde se ti bezdomovci vzali?
A dnes se celosvětově řeší problémy. Ale nad příčinami těch problémů už nikdo nepřemýšlí. Typický příklad jsou bezdomovci. Kor teď před vánoci je na každém rohu někdo, kdo vybírá peníze na pomoc bezdomovcům - to je snaha řešit problém. Ale kde se ti bezdomovci vzali?
Zahraniční vůz po dědovi ВАЗ-2101 (1981)
Souhlasím s Jmj (říkal jsem si, že to jednou přijít musí
)
Ono je totiž daleko jednodušší postavit plot a najmout hlídače, než začít s prevencí u celého národa.

Ono je totiž daleko jednodušší postavit plot a najmout hlídače, než začít s prevencí u celého národa.