medzistatne prehlasenie motoroveho vozidla

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
ger007
Kontaktovat uživatele:

medzistatne prehlasenie motoroveho vozidla

Příspěvek od ger007 »

zdar mam otazku,

znami chce doviest auto zo slovenska, auto ma na slovensku papiere, on ho chce bez tp, na slovensku je problem auto odhlasit "bez auta" tak ako v cr buda pre psa a tak. problem je v tom ze ked to doveze "odhlasene" na seba a v cr to niako neprihlasi budu ho neako nahanat ?? napriklad ked clovek doveze auto (vrak) z nemec a tam ho na seba normalne odhlasi a v cr /svk hocikde ho neprihlasi tak sa nic nedeje, pretoze nemecko a cesko nemaju medzi sebou ziadne prepojenie takze si clovek prakticky doveze auto bez tp, je otazka jestli to funguje takto aj medzi nasimi dvoma krasnymi rozdelenymi republikami ?
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !

1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25

Obrázek
детские игрушки
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Re: medzistatne prehlasenie motoroveho vozidla

Příspěvek od radek mb »

Podle mě nemůžeš dovézt auto bez TP odnikud, ani z Německa. Vztah dovozu mezi státy v EU by měl být jednotný všude, čili je jedno, zda si dovezu auto ze Slovenska, Španělska nebo Litvy. Systém je jeden a ten samý.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ger007
Kontaktovat uživatele:

Re: medzistatne prehlasenie motoroveho vozidla

Příspěvek od ger007 »

ono je to myslene skor takto, pozri ked ty dajmetomu auto predavas mne ty ho odhlasis na mna policia do zada do PC a auto je na mna odhlasene cize je moja zakonna povinost auto prihlasit do 21 dni alebo ako to je. lenze keby ze ty si nemec (poliak slovak rumun ...) a predas auto nahlasi na magistrate alebo niekde v prdeli kde to maju nastarosti oni to tam zadaju do PC ze auto je odhlasene na osobu mna ale neexisutje software ktory je prepojeny s tym co mam doma (rozumej ako cesky) tj ked auto v nemecku odhlasis v principe ho tu prihlasovat nemusis, pretoze ak ho neprihlasis nemas tp ale neni zakona norma ktora by ta na to jako nutila, takto to funguje medzi D-Cz a PL- CZ preto sa pytam ci to funguje aj medzi SK -CZ v mojom pripade ide o to ze borec papiere ma a chce kupit auto co papiere ma ale nechce ich :-D
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !

1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25

Obrázek
детские игрушки
Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“