dveře
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
dveře
mam malý technický problém...dveře u ridiče mi jdou zavírat, ale oproti dveřím ostatním s nimi musím docela "praštit"... jak mam sakra seřídit tu vložku na středovym sloupku aby mi šli zavírat lehčeji?... moc díky za rady:))
Kdyz zaviras dvere, tak si vsimni, jestli nemaji tendenci se zvednout nebo napopak klesnout nebo jestli nejsou moc zapadly vevnitr. To by znamenalo, ze je spatne nastavenej ten zamek na sloupku. Pak staci povolit srouby a trosku ho posunout. Pak se koukni na takovou plastovou vec, co je v tom zamku na sloupku. Nejspis v ni uvidis rejhu od zamku dveri. Vymontuj ji a na ty strane, kde je rejha to obrus. Je to plast, tak to jde snadno. Zase to ale neprehanej, aby se dvere samy neoteviraly. Pak to dej zpatky a nakonec na to strikni nejakej olej. Ja mam dobry zkusenosti s teflonovym od motipu. Je to stribrnofialovej sprej a 400 ml kupuju asi za 100 Kc.
A dvere pujdou jako po masle.
A dvere pujdou jako po masle.
Lada 1600 - bouračka | Lada 1500s - prodáno | Peugeot 406
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Na fotyk se tesime... Jiak pokud touzite po vice info o serizeni tech zamku uz jsme to nekde na foru resily, myslim karoserie ale nevim to jiste... Sak vite jak rychle se muze nejaky tema zvrhnout na uplne jiny a pak se to blbe hlada pod necim jinym...
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
-
- Kontaktovat uživatele:
Koukni,jestli tam máš origoš gumy kolem dveří.Jestli ne,tak můžeš seřízovat jak chceš.Na 02 jsem dal gumy ze Škodule,a musel jsem mlátit dveřmi.Jakmile jsem vymněnil za origoš,zavíral jsem jak v Mercedesu.Lukáš Effenberger píše:všecno je to dotažený, na to jsem koukal... možná že je i dost pevná ta těsnící guma okolo dveří...
LAĎA 2102(1992-2002)LAĎA 2104 (Ivan)(2002-) a taky modrá Laďa 2101 (Nataša)
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Ty gumy udelaji fakt hodne.Vevnitr v nich je takova zelezna pruzina nebo neco takovyho co to drzi na hrbetech spojeni plechu a ta kdyz zkoroduje tak se rozpadne a gumy nedrzi je takova rozplizla. Povazuju za nezbytny ji koupit novou a do celyho auta (aspon ja ji potrebuju novou) a pak po serizeni a promazani pantu a zamku to teprve bude mercedes...
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz je nova tak drzi jak pribita... je tam takovej "U" profil a ten drzi dobre,urcite bych to nelepil.
-
- Kontaktovat uživatele: