Zdravím.
Netuší někdo jak jsou přichycené znaky na dveřích kufru?
Potřebuji sundat označení Lada 110 a 1.5GLI 16V. Raději jsem do toho zatím moc neštoural poněvadž netuším jestli je to přichycené zacvakávatky a nebo napevno přilepené.
Auto jsem před pár týdny komplet stříkal a nerad bych jej odřel. Nezkoušel to někdo?
Jak zdělat znaky z dveří kufru
Moderátor: Moderátoři
Re: Jak zdělat znaky z dveří kufru
Asi blba otazka, ale nejak nechapu, jak se da auto komplet strikat, aniz bych dal tyhle napisy dolu, takze nechapu, jak se muzes ptat, jak se davaji dolu, kdyz musely byt dole
past
past
VAZ 2104 1.3 1989
Asi to oblepil
Jinak ten levej nápis má plastový čuflíky, který jsou zevnitř dveří přichycený takovýma sponama. Nápisy vpravo jsou jen nalepený.
Jinak ten levej nápis má plastový čuflíky, který jsou zevnitř dveří přichycený takovýma sponama. Nápisy vpravo jsou jen nalepený.
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
Přesně tak od čeho jsou lepící pásky pro přelepení.
Fajn to jsem potřeboval vědět. Děkuji.
Edit: Dnes jsem zdělal koberec který mám nalepný na dveřích kufru a skutečně je to tak. Oddělání bude hračka.Konečně můžu vyměnit to nešikovné označení od výrobce.
Fajn to jsem potřeboval vědět. Děkuji.
Edit: Dnes jsem zdělal koberec který mám nalepný na dveřích kufru a skutečně je to tak. Oddělání bude hračka.Konečně můžu vyměnit to nešikovné označení od výrobce.