Dlouhodobá předpověď počasí
Moderátor: Moderátoři
Re: Dlouhodobá předpověď počasí
Krátkodobě tady teď zrovna prší, ale dlouhodobě mi tohle vlákno přijde jako komerční upoutávka na výše zmíněné servery 

2x УАЗ 452, еx 21044 a 2105
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
To je řečí tady, přitom máme jeden jediný zdroj - Český hydrometeorologický ústav - http://www.chmi.cz
Nedělám si iluze, kde všechny ty ostatní CZ servery berou podklady pro svoje malůvky a předpovědi.
A o přesnosti počasí jsem se dozvěděl vše asi v 7 letech ve Čtyřlístku, vzadu v křížovce byl vtip:
Tati, je předpověď počasí vždycky přesná?
Ale je synku, akorát datum někdy nesouhlasí.
Nedělám si iluze, kde všechny ty ostatní CZ servery berou podklady pro svoje malůvky a předpovědi.
A o přesnosti počasí jsem se dozvěděl vše asi v 7 letech ve Čtyřlístku, vzadu v křížovce byl vtip:
Tati, je předpověď počasí vždycky přesná?
Ale je synku, akorát datum někdy nesouhlasí.
Bílý LADA a okřídlená spol.
Kamarád vytvořil toto:
www.radareu.cz
a podle toho se dá jakš takš řídit, protože člověk si udělá obrázek, co sem odkud jde.
Jinak taky mi toto vlákno trochu připadá jako reklama, ale nemusí nutně být.
www.radareu.cz
a podle toho se dá jakš takš řídit, protože člověk si udělá obrázek, co sem odkud jde.
Jinak taky mi toto vlákno trochu připadá jako reklama, ale nemusí nutně být.
Jelen: fakt hezky, klobouk dolu!
Jinak k zakladateli: pokud ti jde o opravdu dlouhodobou predpoved (rekneme na tuto zimu), zjistis to podle cibule. Oloupes ji a cim mas vic slupek nez se dostanes na zelenou duzinu tak tim bude vetsi kosa
Jinak k zakladateli: pokud ti jde o opravdu dlouhodobou predpoved (rekneme na tuto zimu), zjistis to podle cibule. Oloupes ji a cim mas vic slupek nez se dostanes na zelenou duzinu tak tim bude vetsi kosa

Dva dny nato seděl Pú na své větvi,
pohupoval nohama sem a tam,
vedle něj, stály čtyři hrníčky medu...
pohupoval nohama sem a tam,
vedle něj, stály čtyři hrníčky medu...