ČKP vyřešeno MÚ na obzoru
Moderátor: Moderátoři
- mušketýr
- Kontaktovat uživatele:
ČKP vyřešeno MÚ na obzoru
ČKP jsem vyřešil a pokud s těma zlodějema někdo má problém ať mi napíše do SZ.
Dnes mi přišel modrák od MÚ odpor dopravy.
Předvolání k podání vysvětlení.
Cituji:
Jste předvolán k podání vysvětlení ve věci oznámení přestupku od MÚ Cheb, odboru správních činností podle §16 ods.1pis.b)zákona o pojištění odpovědnosti z provozu vozidla.Oznámení ČKP vzniklo podezření, že vlastník vozidlaXXXX spzXXX v zákoné lhůtě po zániku pojištění opětovně nepojistil uvedené vozidlo nebo neodevzdal registrační značky a osvědčení o registraci vozidla.
Teď babo raď.Jedná se o mou čtverku, kterou sem koupil v okresu Cheb před cca.rokem.Pojistku mám tam budou haprovat možná dny.To snad ukecám.Hoší je to odevzdání Rz a OTP. To auto jsem koupil ještě před kolapsem registru.Celý mi to nesedí.Aut mám v polopřevodu cca.5 a proč zrovna todle?
Dík za rady.Mušketýr
Dnes mi přišel modrák od MÚ odpor dopravy.
Předvolání k podání vysvětlení.
Cituji:
Jste předvolán k podání vysvětlení ve věci oznámení přestupku od MÚ Cheb, odboru správních činností podle §16 ods.1pis.b)zákona o pojištění odpovědnosti z provozu vozidla.Oznámení ČKP vzniklo podezření, že vlastník vozidlaXXXX spzXXX v zákoné lhůtě po zániku pojištění opětovně nepojistil uvedené vozidlo nebo neodevzdal registrační značky a osvědčení o registraci vozidla.
Teď babo raď.Jedná se o mou čtverku, kterou sem koupil v okresu Cheb před cca.rokem.Pojistku mám tam budou haprovat možná dny.To snad ukecám.Hoší je to odevzdání Rz a OTP. To auto jsem koupil ještě před kolapsem registru.Celý mi to nesedí.Aut mám v polopřevodu cca.5 a proč zrovna todle?
Dík za rady.Mušketýr
Ne SMS, ne SZ.
Pouze volat!
602132238
Pouze volat!
602132238
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
Re: ČKP vyřešeno MÚ na obzoru
To vypadá, že tím myslí žes ji nepojistil a neodevzdal značky do depozitu.
VAZ 1117
- mušketýr
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je úplně jiný úhel pohledu.To mě nenapadlo.snad se z toho vykroutim.M.:S
Ne SMS, ne SZ.
Pouze volat!
602132238
Pouze volat!
602132238
ČKP v tom má docela slušnej bordel a nedá se na ty jejich informace úplně spolehnout. Mě poslali upomínku, že dlužím na pojistným za hradní střelu skoro 5tisíc. (Toho času už slisovaná, nahlášeno pojišťovně, POV RUČ. zrušeno, z registru vyřazeno) Hned poslali i složenku. Neváhal jsem, zašel na makléřství se všema lejstrama, co jsem potřeboval a paní mi povídá "Aaa, to jste další. Ukažte to sem, já vám to vyřídím a nic platit nebudete" Vyřídila to za mě a za měsíc přišla omluva, že se spletli. Prej takhle nachytali už několik lidí. Takže poučení: Když už něco takového přijde HNED NEPANIKAŘIT A NEPLATIT , ale sehnat co se dá a doložit to! A hlavně ČKP jen bezmezně nevěřit !
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch

- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
Na mě to taky zkoušeli, kryplové. Potom, co mě neskutčně vytočili, jsem si na operátora nebo co to tam sedí za hajzla, vylil vztek ve mě nahromaděný snad za posledních dvacet let.
Zas*aní zloději bylo to nejlehčí, co de mne slyšeli.
Zas*aní zloději bylo to nejlehčí, co de mne slyšeli.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Problem je ze oni nejak spatne komunikuji s pojistovnami (nebo je to jen vymluva na jejich lumparny) a dle zakona ty musis jim dokazat zes pojisteny byl, ne naopak. Takze zajit do pojistovny, nechat si udelat vypis a dle toho vypisu jim zaplatit pouze za dobu kdy auto pojisteno nebylo. Me take psali kdyz jsem zmenil pojistovnu, proste to zkousi, hodne lidi to neresi a pod hrozbou exekuce radeji zaplati.
Dva dny nato seděl Pú na své větvi,
pohupoval nohama sem a tam,
vedle něj, stály čtyři hrníčky medu...
pohupoval nohama sem a tam,
vedle něj, stály čtyři hrníčky medu...
NO právě, prvně jsem se taky zalek, říkám si kašlu na to, radši to zaplatím a ještě že jsem nezaplatil, pak bych se ničeho nedovolal.
Ještěže máme na tohle takovou šikovnou pani, co se v těch všemožnejch věcech kolem pojištění pohybuje.
Ještěže máme na tohle takovou šikovnou pani, co se v těch všemožnejch věcech kolem pojištění pohybuje.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m

- mušketýr
- Kontaktovat uživatele:
Neni mi jasný kdo o jakym problému a teho řešení píše.Jedná se o ČKP nebo MÚ?.
M.S:
M.S:
Ne SMS, ne SZ.
Pouze volat!
602132238
Pouze volat!
602132238