Moderátor: Moderátoři
No jo,ale mě jde o to,že jednou přijedeš na technickou,technik to prohlídne,nic nenajde-nic nenapíše,pokecá a nazdar, a pak technik prohlídne,nic nedajde-přesto něco napíše a vysvětluje to tím,že máš 35 let starý auto a je to.Vašátor píše:Klasika technická ... prostě není to stav fungl nového vozu, jdou vidět nějaké drobné opravy a tak tam napíšou i věci, které jsou v pořádku... taky jsem vždycky nadával. Třeba motor, převodovka naprosto suché a šup tam "motor, převodovka těsnost" ...
Protože je to o lidech.vaz2101 píše:No jo,ale mě jde o to,že jednou přijedeš na technickou,technik to prohlídne,nic nenajde-nic nenapíše,pokecá a nazdar, a pak technik prohlídne,nic nedajde-přesto něco napíše a vysvětluje to tím,že máš 35 let starý auto a je to.Vašátor píše:Klasika technická ... prostě není to stav fungl nového vozu, jdou vidět nějaké drobné opravy a tak tam napíšou i věci, které jsou v pořádku... taky jsem vždycky nadával. Třeba motor, převodovka naprosto suché a šup tam "motor, převodovka těsnost" ...
Mě je jedno, co tim myslí, důležitý je to, že to je hovadina a mam v papírech závadu, která na autě vzniknout ani nemůže. Kdyby mi tam napsali porucha pantografu, hledal bych na hrdle nádrže?mayo456 píše:tým rámom myslia asi nosné časti. toto a ešte ďalšie ahké závady píšu aj mne hoci je všetko ok