Jo jo, to auto ma problem hlavne v tom, ze se tam serou vsemozne prkotiny. Motor je dle me dobry, brzdy jsou bohuzel slabina, musi se na to dupnout a vadnou. Kliky dveri, packy pod volantem atd. pusobi o neco lepe nez na favoritu, ale na jistotu klasickych zigulu to nema. Proste 90. leta v plne palbe. Doba plastova.
Myslim, ze priora i kalina jsou v tehle vecech uz spolehlivejsi. Minimalne pusobi vyrazne jisteji.
Servisy jsou zle. Pokud lepsi a levnejsi analyzu problemu motoru provede znackovy servis Bosch, nez znackovy servis Lada, tak je podle meho soudu neco spatne. Zduraznuji, ze mi jde hlavne o to _lepsi_. Rozdil ceny jsem ochoten akceptovat prave tehdy, kdyz to bude fungovat tak, ze to zavezu do Lady, oni po par dnech prijdou na problem, pripadne stanovy jasny dalsi postup a ja si auto odvezu. U Bosche bych chapal, ze budou mene jisti a potrva jim to dele. Bohuzel prub byl zcela opacny. Bosch vedel o cem mluvi, vedel o tom aute docela dost informaci i pres to, ze tech aut opravovali pred tim slovy dve (z toho jedno bylo zde z klubu

). Servisy jsou proste slabina. Mechanicke prace zvladli dobre, to se music nechat. Ale proc nemaji skladem gufero za 50 kc, to mi hlava nebere. A toz tak

.