Zbytek týdne mám zatím volno a i těch 17h by šlo.
Ale dobře, dejme tomu, že přijdu v 17:30 ve čtvrtek, domů mě hodím MZ, auto nechám v Plzni, a druhý den vyrazím do práce na kole - jinak by se mi v Plzni hromadily auta

Moderátor: Moderátoři
Můžeme se sejít třeba v těch půl šestý. Pokud to vím předem, zdržím se v práci.MacGyver píše:Takže v kolik u trpaslíka? Já jsem dost často nedochvilnej a David psal, že to na 17. nejspíš nestíhá, aby si tam potom nevečeřel sám. No pokusím se dorazit na tu 17. hodinu.
tak si vezmi z domu nějaký maso s držátkemdmatej píše:17:30-18:00 jsem tam a budu mít hlad
MacGyver píše:Zápis ze schůze konané dne 18.10.:
Ve 23:16 SEČ se zbylí členové okrskové schůze dohodli, že následující setkání se budou konat vždy první čtvrtek v týdnů, čímž se brněnské "pravidelné" schůze odsouvají až na druhé místo v celkovém celostátním průměru. Nepřítomnost kteréhokoliv z členů západočeského kraje bude penalizována pořádkovou pokutou 50,-, či 20 kliků splatnou do 15 dnů ode dne nabytí právní moci tohoto rozhodnutí. Veškeré stížnosti a připomínky je možno sdělit na moji adresu po složení kauce 1500,- vždy první čtvrtek v měsíci v místě konání pravidelné členské schůze.