To zni zajimave. Mas fotky?Ondra 07 píše:Tak to jste panove nevideli muj fofr klacek!!! Koupil jsem si kulatinu,naohybal dva radiusy a vysledek... Ve vysce loktu mam od zadnich sedadel az pod ovladani topeni novej tunel a z neho kouka kolmo asi 10cm paka s kouli na konci,nejvetsi luxus.Jednicku a dvojku radim dvema prsty a 3-4 jednim prstem,to vsechno s polozenou rukou,takze razeni je prace pohybu dvou prstu... Pri tom stiham ladit radio a druhou rukou odklepavat cigo...![]()
![]()
Mala pohoda pri jizde i ve meste...
5ti kvalt
Moderátor: Moderátoři
Lada 1600 - bouračka | Lada 1500s - prodáno | Peugeot 406
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
No nemuzu je najit a nemam ted auto.Tunel je rozebranej v garazi.Urcite je sem potom dodam,ale spis az to bude hotovy.Ted je ve stavu stavby,jeste musim dodelat vsechny kontrolky,displej hodin a teplomeru,elektonicky rizeny rozvod teplyho vzduchu na nazavisly ofukovani vsech 4 podlah a podobyn blbiny... Pripojuju zjednoduseny narychlo sestaveny bokonacrt pro predstavu 

...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
V podstate to mam jak ukazuje Trevor a jak pise LRRH,ta dira co vidite staci na chod paky.Nebyt "dlouhe" zpatecky mohla byt jeste mensi.Rucku mam tam kde vsichni...
Zboku tunelu jsou tajny dvirka (na fotce jeste nejsou) a tema strkam ruku dovnitr.Po potazeni kobercem pri zavreni uplne zaniknou, chci dbat totiz hlavne na cistotu provedeni a proto se musi neco podridit pohodli.Ten puvodni fofr klacek jsem taky zahodil kvuli tomu ze me vadilo jak se porad vysunuje,otaci a kyve a taky proto ze jsem potreboval aby byl rovne a presne na stredu auta.

...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
-
- Kontaktovat uživatele:
Ono to vsetko na obrazkoch vyzera pekne ale v realu to ma jeden hacik. V lade sa sedi dost na p*** a problem je vtom ze vsetko je namadzgane na kope. A preto ak by som chcel urobit stredovy tunel vo vyske sedadiel tak to bude take uzke ze to tam vobec nebude opticky pasovat a potom rucnu by som musel posunut uplne dozabu co uz aj tak je dost daleko ked si zoberiem ze kde koncia predne sedadla.
Tu je par obrazkov ako inspiracia ale zase na druhu stranu to do lady to pojde urobit asi len tazko

Tento mercedes vyzera super akurat ze chcelo by to vecsi priestor medzi sedadlami

Tu je par obrazkov ako inspiracia ale zase na druhu stranu to do lady to pojde urobit asi len tazko

Tento mercedes vyzera super akurat ze chcelo by to vecsi priestor medzi sedadlami

530i
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
Chatka 12 4ever

Expedicia Eesti 2010
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
No tak s tim prostorem si starosti vubec nedelam,ja jsem malej a v aute mi staci sirka sedadla (tak to taky bude).Dvere budou zevnitr az k sedadlu a opet mega operka na loket a zaroven to bude ozvucnice pro 60W basak.Interier je dost individualni zalezitost,ale ja se citim prave prijeme kdyz jsem odklopenej.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
No ja nemyslim tym ze chcem aby som mal na kazdu stranu kilometer placu ale aby sa mi pohldne sedelo otacolo volantom radilo a stlacalo pedale co v sucatnej dobe nie je ani jedno.Ondra 07 píše:No tak s tim prostorem si starosti vubec nedelam,ja jsem malej a v aute mi staci sirka sedadla (tak to taky bude).Dvere budou zevnitr az k sedadlu a opet mega operka na loket a zaroven to bude ozvucnice pro 60W basak.Interier je dost individualni zalezitost,ale ja se citim prave prijeme kdyz jsem odklopenej.
Ja mam 2m a to je uz na koncepciu umiestnenia paky volantu a padalov dost zle aspon co sa tyka lady.
A co sa tyka tych stredovych tunelov tak je lepsie ked mas medzi sedadlami viac priestoru lebo potom je to dost problematicke. Ale ako si pisal ze interier je individualny takze ....
530i
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
Chatka 12 4ever

Expedicia Eesti 2010
chcel by som ta vidiet, jak pri prejazde nejakej zakruty bokom dorovnavas zadok ruckouLittle Red Riding Hood píše:tak jestli má tvoje pacenkaJmJ píše:rucni brzda v nejakem doliku, to se mi nezda uplne ok. nekde ju lovit par prstama... no jak myslitena šířku 20 cm, tak to se pak nedivim..

21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4