Mám zde, pro mne zvláštně významný, inzerát.
http://www.annonce.cz/inzerat/prodam-la ... wnka9.html
Auto jsem v roce 2006 viděl, mluvil s majitelem, který nechtěl o prodeji ani slyšet. Nechá si ho pro vnuka. Ale čas běží, lidé se mění, pán s přibývajícími roky onemocněl a tak je auto na prodej (prodává pravděpodobně onen vnuk, údajně má na to od majitele plnou moc). Inzerát jsem našel náhodně, včera.
Já si mezitím koupil Bílého LADU, takže nějakou urgentní nouzí o leštěnku netrpím, samozřejmě jsem to od včerejška zvažoval, ale 30 000 pořízení, 10 000 EKO, 2500 ručení, 1000 převod, je to na mně teď moc. O ceně se smlouvat nedá, nabídl jsem možnost mít auto jenom kousek od domova + můj dřívější zájem a slušná péče, jenže slevit by neradi + nabídky prý stále přicházejí. Evidentně peníze vítězí nad jakýmkoli sentimentem.
Navíc raději bych měl jednu 1500-1600 provozku s koulí pro radost a jednoho fajnovku = Bílého pro starost. Nebo raději koupím něco do garáže. (kompresor, dílenskej hever, svářečku, atp.)
Auto je trochu napadené kutilem, jinak mu nic podstatného snad není. Vím že má vpředu červená ramena, prostě není to 100% fabrika.
Kdyby někdo vstoupil do jednání, mohu být jakkoli nápomocen (prohlídka, fotky atp.). Prodávajícího osobně neznám, možná budu vědět od vidění.
To že bych byl rád, když už do toho nejdu sám, aby se ho ujmul někdo tady z nás, než aby šlo kdovíkomu kdovíkam, je jasný.

Bílý LADA a okřídlená spol.