World of tanks
Moderátor: Moderátoři
Re: World of tanks
Velmi slušné parametry.
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Xenine, ten KV-1S je fakt stroj jako pila, docela jsem si ho za pár her stačil oblíbit. On je v podstatě jako střední tank s velkým dělem, to se mi na ňom asi líbí
Příběh rekordní bitvy:
Příběh rekordní bitvy:
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
To hej ked oproti KV1S postavis tanky urovne 4-5 a sundas ich 122mm delom jednou ranou to sa hraje, neboj sa ked zahras nahanacku s tankom vysej urovne okolo domu a podobne zarobis aj 40 000, IS ma nejako nenadchlo skoro furt hrajem proti tankom urovne 8-9 a zo zakladnym motorom je strasne pomali, navyse ma len o trosku rychlejsie delo ako KV1s, tak ze neviem... som zvedavy na novy motor do IS ci to pomoze.....
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Momentálně je akce, při kterej je mmj. IS v akci za polovinu, tak jsem přehodnotil plán, prodal KV-2 (dobrej stroj to byl, budu na něj rád vzpomínat) a pořídil zrovna to íesko, tak jsem na to zvědavej. Zatim jsem s tim nehrál, nemam na to teď moc čas a koupil jsem ho na závěr včera v noci, tak možná dneska se k tomu dostanu.
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Tak jsem dostal v nové práci nový NB a vzhledem k tomu, že je poměrně slušný, rozhodl jsem se, že krom dělostřelectva budu hrát i tanky. Jak jsem tu už psal - jen děla hrát prostě nejdou, to člověka přestane bavit.
Začal jsem hrát tanky a můžu zodpovědně říct, že je to mnohem náročnější, než pouhé dělo. To ovládání, synchronizace pohybů a vzájemná koordinace, to mi prostě bude chvíli trvat. Nyní mám PzKpfw38t a chystám se dvěma směry - středními tanky a destroyery. Takže společně s děly (z nichž jsem si nechal pouze dvě - vytuněné Grille a velký GwPanther) to bude takové variabilnější.
Ale fakt si v poli s tím tankem připadám, jako kdybych to hrál prvně. Ačkoli ona je to vlastně skoro pravda.....
Začal jsem hrát tanky a můžu zodpovědně říct, že je to mnohem náročnější, než pouhé dělo. To ovládání, synchronizace pohybů a vzájemná koordinace, to mi prostě bude chvíli trvat. Nyní mám PzKpfw38t a chystám se dvěma směry - středními tanky a destroyery. Takže společně s děly (z nichž jsem si nechal pouze dvě - vytuněné Grille a velký GwPanther) to bude takové variabilnější.
Ale fakt si v poli s tím tankem připadám, jako kdybych to hrál prvně. Ačkoli ona je to vlastně skoro pravda.....
No vyskusal som si dela kedze nejako straty kreditov na drahych tankov boli neznesitelne, tak to je pohodicka kava sa da pit pri delach aspon pri SU26, ziaden stres ako s tankami kde sa pocita kazda milisekunda stlacenia spuste...
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
IS jsem pořídil, už mi přirůstá k srdci, vůbec neni špatný, ale oproti KV-1S je přece jenom línější, jak píše Dušan. Na to si ale zvyknu, mam s nim dost dobrý losy a prostě mě baví. Ale KV-1S taky, momentálně je tak ňák střídam.
A mam tu ze včera pár skrýnů
Ladasraz v Ensku
Spanilka do centra
Přehlídka na náměstí
Ladasraz ve Velkém parku
Začátek akce
Marťas vítězem v soutěžích
A pár formací
Íeska čekající na kořist
Pekelně rychlé strojky. Nicméně tuta formace dopadla neslavně už po chviličce
Synchronizované střílení
Tanky se zkříženýma laufama
Provětrali jsme i legendy 2. světové války. Marťas jí na momentce akorát koupil
Musim říct, že takovýdle hraní v četě, byť bez komunikace a čistě pro srandu, je velká zábava
A mam tu ze včera pár skrýnů
Ladasraz v Ensku
Spanilka do centra
Přehlídka na náměstí
Ladasraz ve Velkém parku
Začátek akce
Marťas vítězem v soutěžích
A pár formací
Íeska čekající na kořist
Pekelně rychlé strojky. Nicméně tuta formace dopadla neslavně už po chviličce
Synchronizované střílení
Tanky se zkříženýma laufama
Provětrali jsme i legendy 2. světové války. Marťas jí na momentce akorát koupil
Musim říct, že takovýdle hraní v četě, byť bez komunikace a čistě pro srandu, je velká zábava
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Velice podařená akce to byla! Už se těším na opáčko
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Dej sem taky obrázky, řikal jsi, že fotka z náměstí tě pěkně vyšla
Jinak před chvílí jsme zase dělali v pár bitvach ostudu Hlavně teda Marťas a jeho nevyzpytatelnej modem
Jinak před chvílí jsme zase dělali v pár bitvach ostudu Hlavně teda Marťas a jeho nevyzpytatelnej modem
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Zachvíli startuju do bety World of Warplanes, tak jsem zvědavej
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tě přišla pozvánka a nebo už je to otevřený širým masam? A dej sem ty skrýny z tý akce
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Jsem čestným hostem
EDIT: 46% download
EDIT: 46% download
Zamiloval jsem si malý tank české výroby PzKpfw38nA. Vychází z menšího předchůdce PzKpfw38t jako novější a modernější stroj určený pro boje v severní Africe. Rychlý, obratný a snadno ovladatelný. Bohužel v poslední době mě strkají do bojů s poněkud nepoškoditelnými soupeři. ISa nebo Typa s tím ani neškrábnu, to dá rozum. Ale je s ním sranda.
Nově mám teď PzKpfwIV, ale ten mi tolik nesedí (zatím). Je to střeďák, tudíž pomalejší a hlavně líný v rozjezdu. Než sebou pomele, mám tři zásahy od soupeře. A navíc ještě nemám pořádný kanon, tak to není ono. Ale uvidíme.....
Nově mám teď PzKpfwIV, ale ten mi tolik nesedí (zatím). Je to střeďák, tudíž pomalejší a hlavně líný v rozjezdu. Než sebou pomele, mám tři zásahy od soupeře. A navíc ještě nemám pořádný kanon, tak to není ono. Ale uvidíme.....
- Crocodile
- Kontaktovat uživatele:
Pro příznivce WoT mám několik pěkných fotek z Ukrajiny, ukážu na srazu
2101 (1976)
21044 (1999)
2101 (1975)
21044 (1996)
vozík domácí výroby (1984)
MAZ-8114 přívěs (1986)
ЗиЛ-131 (1977)
УАЗ-3151 (1986)
Bylo: 2203 Latvija, 21044, 2107, 2102 , 21044, Skif M1, 21093
Historie: Avtoexport
Vozy: Lada a UAZ
21044 (1999)
2101 (1975)
21044 (1996)
vozík domácí výroby (1984)
MAZ-8114 přívěs (1986)
ЗиЛ-131 (1977)
УАЗ-3151 (1986)
Bylo: 2203 Latvija, 21044, 2107, 2102 , 21044, Skif M1, 21093
Historie: Avtoexport
Vozy: Lada a UAZ
Patch 8.0!
už se mi povedlo utopit se, spadnout se skály, zabít skokem vlastního skauta, ale jinak je to celkem zábava
už se mi povedlo utopit se, spadnout se skály, zabít skokem vlastního skauta, ale jinak je to celkem zábava