Moderátor: Moderátoři
No bez centralu bych třeba teď v zimě asi dost špatně otvíral dveře resp zámky takhle to neřeším. a Centrál považuju za dobrou věc v případě že auto je dobrý. jestli je tam na hovno motor tak je to vyhazování peněz například. add disky doporučuji proběhnout tímata v hnací soustavě. Je tam už kvantum materiálu o těchto věcech.utia píše:Central neresim, prijde mi to trochu vyhazovani penez kvuli Samare, prece jen si radsi koupim nove pneumatiky, letni uz mam uplne zhuntovane... Asi si budu muset koupit i disky, zajimal by me vas nazor-je lepe investovat do hlinikovych nebo koupit plechace? Maji hlinikove (krome mensi hmotnosti) jeste jine prednosti, nebo je to spis esteticka zalezitost?
Kolik stoji ten prasek a jak se aplikuje? Nedovedu si predstavit jak neco sypu do zamku na aute.utia píše:Nee!! Kdyz budes mit v zamku olej nebo jinou mastnotu tak se ti na to bude lepit prach a jiny humus a bez rozebrani zamku se toho nezbaviis... Nejlepsi je jej ofouknout, nastrikat WD40 a kdyz to trochu "oschne" nasypat tam grafitovy prasek-prodava se v zamecnictvi... ten je dostatecne mastny za odpuzuje vodui (pak to v zime nezamrza) a nechyta na sebe zadne jine primesi... Snad jedina nevyhoda je, ze se musi obcas doplnit...
Nezoufej. Já včera měnil kliky a při té příležitosti jsem kompletně pročistil veškerý mechanizmus ve dveřích a promazal ho. Ouha ono skoro 13 let je 13 let. no teď to chodí všechno jako po másle. centrál cvaká dveře zavřu jedním prstem žádné mlácení prostě paráda. I okna jdou stahovat o hromadu lehčeji akorát spolujezdcovo okno se někde kouše. Hrál jsem si s tím skoro hodinu a stejně na vytažení by člověk potřeboval sílu bizona...Majo píše:tak som montoval central do 06ky. Nedopadlo to moc slavne. Zadne dvere neodomkynajuAz teraz citam tuto temu ake pouzivate figle, to s vybratim pruzinky mi tiez napadlo ked som to rozobral, akurat som si nemyslel, ze to pomoze. Zajtra to skusim.
Sranda je, ze som ten central mal na 04ke a tam to fungovalo bezproblemovo - a to dokonca az tak paradne, ze ked sa mi podarilo stratit jedno to hlinikove "cudo", ktore spaja tiahlo od motorceka s tiahlom vo dverach a zlepeni dokopy len izolackou, co drzalo ako pes jezka, fungovalo to nadalej bez problemu. Tu to nejde ani o milimeter motorcek proste nevladze
Tak o tom v Trnave pokecame protoze ja jeste nemel cas to seridit a musim s tim mlatit jak blazen... A stve me to.Pátrač píše:centrál cvaká dveře zavřu jedním prstem žádné mlácení prostě paráda