Je fakt, že balí stylem že všecko nahážou do 5x větší krabice, zmačkají včerejší noviny, přidají dokouřenou krabku startek a olepí páskou
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Na druhou stranu citlivější věci jsou dycky ještě dodatečně zabalané v menší krabici. Objednával jsem třeba zrcátka spolu s klikama a zadníma pružinama a já nevím čím vším a vždycky všecko dorazilo v pořádku. A ten fofr ! V neděli večer jsem objednal nový chladič a v úterý ráno jsem ho měl v ruce. Takže za mě můžu doporučit a dopravy bych se nebál.
A kvalita dílů ? Úděsná, to ale není vina M-Caru. Včera jsem například na 05 měnil měsíc starou gumu co drží zboku tlumič výfuku. Rozškubla se v půlce krásným čistým řezem
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
Když jsem dělal zadek na 04, musel jsem převařovat dlouhý bowden ruční brzdy - soudruzi navařili na jedné straně průchodku naopak. Ovšem věci co mají od Mastersport vypadají dobře a zatím všecko drží (měnil jsem sice zánovní čepy, ale to bylo špatnou montáží - vlastní blbostí). Bzrdové prasátka co jsem teď objednával taky nebyly ruské (nějaké italské) a taky vypadají dobře a chodí. Taky mě příjemně překvapilo, že objednané plastové podběhy jsou opravdu ruské, hrubé 3mm, žádné poláky přes které je proti světlu vidět.
Takže je to tak půl napůl, jako není to bůhvíjaká japonská kvalita, ale na druhou stranu - za tu cenu, co se dá čekat ...