TAKY DOBRÝMacGyver píše:jo ani na pozvánce na sraz není vidět nějaký ten pokrok!
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Moderátor: Moderátoři
No jo, je tam. Přesně uprostřed je pod odrazkou taková plechová kapsička, přišroubovaná ke dveřím, za tu by se to mělo otevírat.zelvotron píše:Já tam žádnej vinglík nemám, to je asi nějaká inovace.
Tak na tý to určitě nebude. Možná ten vinglík má souvislost s tím, že ty novější odrzky co se u nás prodávaly jako ND už maj míň šroubků na přichycení, a do těch chybějících se dává právě ten vingl. Takže to vypadá, že i v Ladě občas podaří něco problematickýcho předělat, že to sice nahradí vinglíkem, kterej ohnije je věc druhá, ale občas snaha asi jeplavec píše:No musím se na to podívat, jednu takovou plečku mám ještě na zahradě.
Dovolil bych si protestovat!plavec píše:No musím se na to podívat, jednu takovou plečku mám ještě na zahradě. Ikdyž si stejně myslím, že ten vinglík nebude originál.
Vzhledem k tomu, že "Michalova jedenáctka" byla původně "Ondrova jedenáctka", tak samozřejmě nepochybuje!!FOMA píše:...tady snad někdo pochybuje o spolehlivosti řady 110, ta vždy a všude dojede
...no horší je to s tím okolo (vrzání interieru, jízdní vlastnosti,spolehlivost el.instalace jako např check engine, el.stahování oken, osvětlení apd.) nicméně řada 110 téměř vždy a všude dojela- co se týká řízení motoru tak, o.k.