Hledám
Moderátor: Moderátoři
Hledám
Dobrý Den
Před 16 lety jsem měl Ladu 2101 tmavě zelené barvy,rok výroby 1976 původní SPZ i při prodeji BME 25-76.
Auto zakoupeno v roce 1976 v Brně a prodáno v roce 1996-1997 také v Brně.
Zajímalo by mě jestli třeba ještě jezdí,nebo jste někdo na ní nenarazil.
Asi taková jediná věc v čem se hlavně lišila,bylo rádio.Bylo zabudováno do kastlu který byl obtažený černou koženkou.
Disky kol byli natřeny na černo jinak původní stav,auto bylo prodáno i se zahrádkou.
Díky předem za nějaké informace kdyby se našli...
Jinak kolem roku 2001 byla několikrát viděna na ulici Křenova v Brně,a asi 3x v okolí Líšně v Brně.
Kromě obalu na volantu,byla pořád ve stejném stavu jako při prodeji.
Před 16 lety jsem měl Ladu 2101 tmavě zelené barvy,rok výroby 1976 původní SPZ i při prodeji BME 25-76.
Auto zakoupeno v roce 1976 v Brně a prodáno v roce 1996-1997 také v Brně.
Zajímalo by mě jestli třeba ještě jezdí,nebo jste někdo na ní nenarazil.
Asi taková jediná věc v čem se hlavně lišila,bylo rádio.Bylo zabudováno do kastlu který byl obtažený černou koženkou.
Disky kol byli natřeny na černo jinak původní stav,auto bylo prodáno i se zahrádkou.
Díky předem za nějaké informace kdyby se našli...
Jinak kolem roku 2001 byla několikrát viděna na ulici Křenova v Brně,a asi 3x v okolí Líšně v Brně.
Kromě obalu na volantu,byla pořád ve stejném stavu jako při prodeji.
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hledám
V České kanceláři pojistitelů tato poznávací značka nefiguruje.
Bílý LADA a okřídlená spol.
skús to cez policajnú evidenciu.
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
patriť,
No tu evidenci pojistitelů jsem zkoušel taky...moje bývalé auto co jsem měl od roku 1998 je tam vedeno až od 2000.mayo456 píše:skús to cez policajnú evidenciu.
Ale ještě kolem roku 2000-2001 jsem jí viděl se stejnou SPZ tak to moc nechápu...:/
Jinak jak k té policejní databázi se dostanu jak??:) našel jsem jen odcizená vozidla nic víc..
Jinak díky za ochotu..
http://www.policie.cz/clanek/moznosti-u ... bliky.aspx2101 1976 píše:Jinak jak k té policejní databázi se dostanu jak??:) našel jsem jen odcizená vozidla nic víc..
Jinak to asi nepůjde
Tak tady bohužel taky nic...:/ jak hledám kde hledám pouze jen odcizená vozidla.Marťas píše:http://www.policie.cz/clanek/moznosti-u ... bliky.aspx2101 1976 píše:Jinak jak k té policejní databázi se dostanu jak??:) našel jsem jen odcizená vozidla nic víc..
Jinak to asi nepůjde
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
Lenže do policajnej evidencie sa len tak niekto nedostane. Ale v tomto by som sa celkom rád mýlil.mayo456 píše:skús to cez policajnú evidenciu.
Tiež by som si jeden VAZ dohľadal aj keď už som sa zmieril s tým že ho zožralo šrotovné.
Michaeli, to máš pravdu. Ale Marťas měl na mysli, že by se dotyčný tazatel měl do PČR přihlásit a potom by se k evidenci možná dostal.
presne známy na polícii ktorý sa bude počas desiaty silno nudiť a naťuká si špz auta. auto poistené byť nemusí ale prihlásené byť môže a stáť niekde na nejakom dvore alebo v stdole. a tiež môže byť prihlásené pod inou špz.
Minule mi povedala jedna milá pani,
patriť,
patriť,
Tak dneska jsem viděl po několika letech vůbec, opět tmavě zelený žigulík,a zase v Líšni.mayo456 píše:presne známy na polícii ktorý sa bude počas desiaty silno nudiť a naťuká si špz auta. auto poistené byť nemusí ale prihlásené byť môže a stáť niekde na nejakom dvore alebo v stdole. a tiež môže byť prihlásené pod inou špz.
Ale nestačil jsem přečíst SPZ viděl jsem ho z boku a přes auta jsem na to neviděl,a řídil to starší pán.
Jestli to byl on absolutně netuším,ale vzhledem k tomu že jsem jej tam viděl asi 3x tak třeba ano ale zdál se mě zachovalejší jako tenkrát nebo,po těch letech mě to tak přišlo.
Tak dnes jsem jí zahlídl znova,ale není to ona byla to navíc 1300 měla vzadu ty odrazky myslím na zadních světlech,a výdechy na zadních sloupcích.
- MartasBrno
A odkud se koukáš, že máš takový přehled v dané lokalitě? Nemáš vyplněné bydliště... No jinak pár žigulů v Líšni vídám, ale spíš stojících, než aktivně jezdících. No a ty jezdící jsou tak půl na půl vraky vs. zachovalé. Svoje nepočítám.
Já jezdím přes Líšen z práce...právě tady tu jsem viděl na Novolíšenské u Lidlu.
Naposledy co jsem viděl tu moji,tak už je to tak 10 let minimálně...nejčastěji tedy v Líšni pokaždé měla na střeše i zahrádku.A párkrát stávala kousek od Dělnického domu..na konečné šaliny v kopci.
Naposledy co jsem viděl tu moji,tak už je to tak 10 let minimálně...nejčastěji tedy v Líšni pokaždé měla na střeše i zahrádku.A párkrát stávala kousek od Dělnického domu..na konečné šaliny v kopci.
Jinak ještě bych dodal,jednou jsme jí viděl i s majitelem byl to takový silnější chlapík...MartasBrno píše:A odkud se koukáš, že máš takový přehled v dané lokalitě? Nemáš vyplněné bydliště... No jinak pár žigulů v Líšni vídám, ale spíš stojících, než aktivně jezdících. No a ty jezdící jsou tak půl na půl vraky vs. zachovalé. Svoje nepočítám.