Žárovky
Moderátor: Moderátoři
Re: Žárovky
takže chceš říct,že pokud mám nivu na práci do lesa a kolem baráku,tak se jedná o tuning a nelegální hnus?
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čtyřoká maska s přídavnýma dálkovýma
dááávno som porovnával žiarovky Osram NightBreaker s nejakou 100W vypekačkou, nepoviem ti značku, už si nepamätám, ale tiež mali modré baňky a mali imitovať xenon...výsledok bol, že citeľne viac hriali sklo svetlometu, ale svietivosť alebo dosvit nič moc. Takže okrem toho že nie sú homologované, nevidím ani prakticky zmysel mať 100W žiarovky....oveľa vyšší prínos k svietivosti má čistá parabola v dobrom stave, pretože na cestu dopadá IBA svetlo odrazené parabolou a nie priamy svetelný lúč zo žiarovky.ropák píše:nemáte nekdo zkušenosti s tymato žárovkama http://www.tuningautodoplnky.cz/zbozi/z ... -sada-5750 dodává se k nim i keramická patice.(vím že nejsou homologované)
Takže ja osobne mám kombináciu parabol WESEM a žiarovky H4 Osram Nightbreaker, svieti to oveľa lepšie než origo parabola a bežné žiarovky, ale keď bude zvyšných pár € tak objednám svetlomety (paraboly) od Helly.
ešte niečo k svetlám?
A k čemu je do lesa potřeba žárovka imitující xenonový světla?ropák píše:takže chceš říct,že pokud mám nivu na práci do lesa a kolem baráku,tak se jedná o tuning a nelegální hnus?
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
Netuším, ale ja mam bixenony v Zetore 4011
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
jestli znáš jiné lepší a silnější žárovky,tak to nemusí být právě tyto,které imitují xenon.Jde mě především o výkon žárovky.Abych nemusel mět auto omlácene světlama jak komediantzelvotron píše:A k čemu je do lesa potřeba žárovka imitující xenonový světla?ropák píše:takže chceš říct,že pokud mám nivu na práci do lesa a kolem baráku,tak se jedná o tuning a nelegální hnus?
Ony se stejně velice brzo vypálí paraboly, takže to lepší svícení nebude mít dlouhýho trvání
otázka co je to brzo? měsíc,rok,dva,pět,deset?
Myslím, ze do roka urcite.
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si před chvílí pořídil 100W járovku. Vůbec jí nepotřebuju, ale když jsem to viděl, tak jsem si prostě aspoň jednu vzít musel
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Do auta, nebo klasickou domovní?
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Klasickou do domu.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Mně to bylo hnedle divný, že by Laďa byl žárovkový fetišista a kupoval si 100W H4ku jen tak z plezíru.
Bílý LADA a okřídlená spol.
No tak já mám celkem slušnou zásobu 100W a 150W do garáže. Tam by nějaká úsporka do lampičky byla asi mimo Teď jsem teda nainstaloval zuřivky a taky dobrý.
Včera jsem ve stavebním bazaru objevil krásnou hliníkovou parabolu na zavěšení, asi někde z haly z fabriky, postavená na zemi má dobrý metr na výšku. Je za pakatel, ovšem samozřejmě chybí výbojka. Má tam přijít ta stará 500W s velkým závitem. Netušíte někdo, jestli se dá ještě dneska někde sehnat nová ? Mám takové tušení, že tohle zavěsit do stodoly, tak si tím budou svítit ještě moje děcka (narozdíl od dnešních halogenek, které jsou tak na dva měsíce).
2x УАЗ 452, еx 21044 a 2105
Já takovou žárovku mám a neprodám. Taktéž výbojky. Ty jsem viděl i na aukru. Já k tomu sháním lampu. Proč si v zimě nenasvítit zahradu
Dodge Avenger 2.0 VVT