To bych řek... Však jsem se s ní taky loučil s těžkým srdcem.FOMA píše:Michale bud v klidu, 11ka se nekazí a ani moc nehnije , po 98tis.km už musí mít všechny muchy vychytaný
Ale přišlo mi, že jde do dobrých rukou...
Moderátor: Moderátoři
To bych řek... Však jsem se s ní taky loučil s těžkým srdcem.FOMA píše:Michale bud v klidu, 11ka se nekazí a ani moc nehnije , po 98tis.km už musí mít všechny muchy vychytaný
A chtěl prachy?Michal Pokorný píše:Tak jsem do jedenáctky prvně zainvestoval.
Přeci jen jsem pořídil nový plast ("odrazku") mezi zadní světla. Ale tedy, že CS Auto Lada umí překvapit. Včera ráno jsem posílal panu Vozábovi mail, že bych rád tento díl a dnes ráno stál u dveří kurýr s plastem v ruce.
A k řízení už si nesebral dost odvahy, nebo tě k tomu radši nepustil majitel?Koko Loko píše:Checht, tak jsem se s tím strojem za asistence zděšeného majitele na místě spolujezdce pár metrů "projel" , pokud se tak dá říkat mému zmatečnému zápasení s tím strojem.
pokud si pamatuji tak šlo o to že dolík na tlačítku dolu, hrbolek nahoru, dělal jsem poslepu ani nevím co bylo vepředu a co vzadu, jinak není problém 4.vypínač otočit o 180° a konektory ze spod proházetMichal Pokorný píše:Tak samozřejmě, kdo by čekal, že se K-L k desítkové řadě vyjádří kladně?
U těch okének mu vadilo, že když zmáčkne šipku dopředu tak se okénko otevírá a když dozadu tak se zavírá. Opačně by mu to prý připadalo logičtější........no, tuto jeho hlubokou úvahu jsem nepochopil