zelvotron píše:Gratuluju, ta vypadá pěkně, kde si jí sehnal, nikde sem snad ani na tu neviděl nic na prodej. Tak nám taky k tomu víc napiš, vidím, že už je to 1,6, má to airbag? Desítky zažívají renesanci
Tak se špatně díváš, byla tu nabízená v bazaru na fóru. Vypadá pěkně, ale přeci jen, gratulovat ke koupi Lady desítkové řady může lehce zavánět škodolibostí.
EAST RUNNER БРИГАДА. ŠKODA Octavia II 1,9 TDi Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500ČZ 175/477ČZ 250/485ČZ 350/472
zelvotron píše:Gratuluju, ta vypadá pěkně, kde si jí sehnal, nikde sem snad ani na tu neviděl nic na prodej. Tak nám taky k tomu víc napiš, vidím, že už je to 1,6, má to airbag? Desítky zažívají renesanci
Tak se špatně díváš, byla tu nabízená v bazaru na fóru. Vypadá pěkně, ale přeci jen, gratulovat ke koupi Lady desítkové řady může lehce zavánět škodolibostí.
Jo to je Ondrova, tak tu jsem zahlíd, tím se vysvětluje i ta spz
Kupovat auto desítku v době, kdy jsou televizní noviny plný problémů s registrem, to už chce notnou dávku masochizmu
A asi negratuluju, měl jsi si koupit tu Prioru
Želvo, jak se z tutoho obrázku pozná, že to je šestnáctistovka?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
No ale ten Krotitel přehlíd, takže to musel poznat i ňák jinak
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Tak vidím, že zatím co jsem byl v práci, jste si na všechny otázky navzájem odpověděli, tedy to mám bez práce
Vůz je pro mne zatím velkou neznámou. Nezbývá mi než doufat, že vlastnictví tohoto vozu psychicky ustojím. Pokud jde o Prioru tu jsem zatím odložil, přeci jen jsem si přečetl pár příspěvků od Tommela a navíc mám pocit, že spoustu identických zážitků se dá zažít i s tímto strojem.
Kašlete na ten inzerát, ten za chvíli zmizí, takže by bylo vhodný to napsat i sem. Nač se ohánět něčim pomíjivým a navíc eště nepohodlným.
Dva PoJeBy ze Skašova