Reknete kdo a jak mate vedeny lanovody rucni brzdy. Ja mam ten problem ze se mi pali jeden o vejfuk. Lanovod veden pod vejfukovou
rourou,bo nad ni se ma snahu lamat,ale pod se zase skvari,bo na nem roura skoro sedi a protocit uz nejde.
Lanovody
Moderátor: Moderátoři
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Mozna by stacilo pritahnout koncovej tlumic nahoru.Taky jsem to resil a nakonec jsem trubku nad mistem dotyku upevnil na vyrobeny drzak a vule byla cca 2cm,coz staci aby se neskvarila rucni brzda.
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
-
Ten přidanej držák bude asi jediná možnost,ale upřimně,já bych se na to vyprd.Ten ochrannej návlek se taky propálil zkrz na skrz,měl jsem to vedený vrchem,teď to mám pod vejfukem,všechno jedno. Jenže mě eště navíc urezla i taková ta packa na tý dluhý podélný tyči,co drží zadní nápravu v podélným směru.Ta packa tam má zamezit kontaktu toho lanka s kolem či co no a neni tam,takže to lanko se tam všelijak kroutí ,ale ani kdyby to bylo O.K.tak to asi na věci nic nemění),zakopanýho psa bych hledal jinde-ve vejfuku,kde platí co kus to originál a nafasovat ho k podlaze bejvá,aspoň u mě,Sci-Fi.P.S.Vyvarujte se vejfuků od KAMAZU!!!
ja to mam spravene tak, ze mi lanko ide ponad vyfuk, tak ze sa nema sancu opriet o vyfuk lebo je oprete hore o karoseriu.
Ten pridavny drziak mam vymontovany, bouden v tej diere jak na druhej strane. A ten malicky drziacik, co je na tych dvoch 6kach, som vyhodil a urobil tam taky co to drzi uplne hore. Odvtedy sa mi zivotnost lanka snad z10nasobila. Odporucam...
Ten pridavny drziak mam vymontovany, bouden v tej diere jak na druhej strane. A ten malicky drziacik, co je na tych dvoch 6kach, som vyhodil a urobil tam taky co to drzi uplne hore. Odvtedy sa mi zivotnost lanka snad z10nasobila. Odporucam...
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4