Už jsi stáhnul?

Jináč teď probíhá akce, že můžete mít prémiovej účet na den zdarma, to se to expí a vydělává. Nádavkem k tomu jako bonus pár spotřebních doplňků, který, když nepoužíjete, jdou prodat za dobrých 250 000 stříbrných

Doporučuju využít.
Stíhač SU-85 šel z domu, po patchi s tim novým dělem už to nebylo ono, ale zrovna při rozlučkových jízdach se snažil, tolik úspěchů a zničených tanků jsem předtim takhle nenasbíral

Nu ale neobměkčil mě, SU-100 je v garáži. Pomohla mi k tomu ta akce, kdy jsem na něj nahrabal penízky z prodeje doplňků a zvýšených výdělků z prémka, takže jsem ho i rovnou vybavil optikou a síťkou. Momentálně ovšem můžu s klidným svědomím říct, že zatim zpytuju svědomí, SU-100 v základu je děsnej pekáč a šíleně s nim trpim, mam asi 28% vítězství

U spolubydliče jsem ho ale viděl v plnej palbě v akci, takže to prostě přetrpim a pak to bude stroj!
A dneska jsem udělal další krok, asi nejvýdělečnější tank, KV-1, ustoupil před KV-1S. Toho jsem ale eště neřídil, koupil jsem ho na konec dne. A opět kávéčko při rozlučkových jízdach předvádělo nevídaný, výdělky typu 20 000 čistýho a tituly hrdinů dneska nebyly výjimkou. Ale už je to minulost, ovšem až dospěju do stádia, že si ty vysoký tanky neuživim, tak na penízky zase pořídim tuto.
No a jinak asi další zážitky nemam, jenom eště to, že T-43 s tim novým dělem se mi znechutil, už ho nemam rád, samý blbý losy, % jdou dolů, ale potřebuju eště 40 000 zkušeností na další stroj. A pak bez slzy v oku taky pude