E-call
Moderátor: Moderátoři
Re: E-call
No vidíš, a já jsem třeba prošlápl brzdy na autě s dva měsíce starou technickou ... takže že by každoroční TK měla na něco nějak velice vliv si nemyslím
2x УАЗ 452, еx 21044 a 2105
Ten, komu praskne žárovka na blinkru a nevymění jí rok před technickou, ji nevymění ani den po technický, to samý s ostatníma závadama. Sice je jsou nuceni řešit dřív, ale to abys měl technickou každý dva měsíce, abys eliminoval tyhle lidi. A jak se píše v článku od DVK, tak nehody způsobené technickým stavem, jsou spíše vzácné, je jich minimum, oproti tomu, že ti někdo nedá přednost, nebo pojede nepřiměřeně rychle. V tomhle na rozdíl od tebe vidím tu úplně minimální hrozbu.
edit: DVK byl rychlejší, takže asi tak
ok. ja to ostatne nemysle tak, ze jde primo o _hrozbu_, spis o to, jak tlacit na obnovu vozoveho parku s tim, ze to neni jen sproste okradeni majitele vozidlaJelen píše:Ten, komu praskne žárovka na blinkru a nevymění jí rok před technickou, ji nevymění ani den po technický, to samý s ostatníma závadama. Sice je jsou nuceni řešit dřív, ale to abys měl technickou každý dva měsíce, abys eliminoval tyhle lidi. A jak se píše v článku od DVK, tak nehody způsobené technickým stavem, jsou spíše vzácné, je jich minimum, oproti tomu, že ti někdo nedá přednost, nebo pojede nepřiměřeně rychle. V tomhle na rozdíl od tebe vidím tu úplně minimální hrozbu.
VAZ 2104 1.3 1989
- Křečík Barbuška
A já prošel technickou i když jsem prošlápl během jejího průběhu ... bez tlačenky, úplatku apod. ... ale pracuje se na nápravě a s autem nejezdí . Nějaký poondjaty e-call nechcem, iba cez moju mrtvolu .dvk píše:No vidíš, a já jsem třeba prošlápl brzdy na autě s dva měsíce starou technickou ...
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- MartasBrno
Co žes to prošlápl, spojku, brzdu, nebo podlahu?