Napiš mi tak na půl až stránku obecnou historii automobilky a výroby automobilů, děkuju. L.
PS: za odměnu budeš na konci zmíněn jako spoluautor článku
PS2: klidně rozdám i další body osnovy ...
Moderátor: Moderátoři
No, to si zjednoduš:Luděk Musil píše:Hm ... skoro jsi to trefil. Takže mi s tím psaním pomůžeš
Napiš mi tak na půl až stránku obecnou historii automobilky a výroby automobilů, děkuju. L.
PS: za odměnu budeš na konci zmíněn jako spoluautor článku
PS2: klidně rozdám i další body osnovy ...
No to bude problém, Lůďa byl nejdřív jen obyčejným majitelem LADY. LADAkrálem se stal až v roce asi 2004. (první Bechyňské srazy)ger007 píše:kde bolo tam bolo, bol raz jeden král
To je skoro jako americký sen - z čističe bot multimilionářem.Teepee píše:No to bude problém, Lůďa byl nejdřív jen obyčejným majitelem LADY. LADAkrálem se stal až v roce asi 2004. (první Bechyňské srazy)ger007 píše:kde bolo tam bolo, bol raz jeden král![]()
Luděk píše:PS2: klidně rozdám i další body osnovy ...
Ty dostaneš na starost opravu pravopisných chyb a gramatiku a stylistiku!Crocodile píše:Uf, nejsem mezi napsanýma![]()
Děkuji za nabídku ... zační hledat a scanovat, obzvláště články o 21011 (případně i 2101 či 2102) budou velmi kvitoványKopr píše:... mohu vyhledat články ve světech motorů ,a že jich mám požehnaně