Mě taky zase přestalo dobijet, 2107, 1,7i, 97rok,
Za jízdy dobijelo a přestalo, a zas až nakonec přestalo dobijet uplně a aby toho nebylo málo tak hoří pojistka od přístrojovky
Kde hledat chybu nevim ale zjistil jsem že tu pojistku má na svědomí žlutá svorkovnice s třema drátama
je tu někdo kdo poradí?
Dobíjanie
Moderátor: Moderátoři
Re: Dobíjanie
S pojistkou nevím, ale to dobíjení co popisuješ mi dělalo přesně stejně, taky na 1.7i, a byl to vadný rotor altíku - uklepal se drát od těch sběrných kotoučků. Stačí vyndat uhlíky regulátoru a hned změříš na čem jsi.
2x УАЗ 452, еx 21044 a 2105
takže altik rozšroubovat,,,,,,
pojistka už opravena, po zásahu domácího kutila kterej se vyřádil v elektrice vozu jsem našel další zbytečnej drát přitavenej na spodku podběhu
Pokud se to nepřestane srát ta elektrika tak půjde do hutí a budu shánět náhradu
pojistka už opravena, po zásahu domácího kutila kterej se vyřádil v elektrice vozu jsem našel další zbytečnej drát přitavenej na spodku podběhu
Pokud se to nepřestane srát ta elektrika tak půjde do hutí a budu shánět náhradu
To spravíš, zas tolik tam toho není. Já mám od toho klid co jsem to opravil - cca 3 roky už elektrika úplně vpohodě.
2x УАЗ 452, еx 21044 a 2105
no jo, ale to jsi neviděl tu elektrárnu co tu někdy, někdo natahal a odpojil kombinačkama
Pojistku od levé parkovačky musím mí venku jinak svítí pořád a nejde vypnout, pravá parkovačka svítí se zapnutým klíčkem aniž bych ji zapnul a vypadávání pojistek je tu taky normální protože se semtam nějakej ustřihlej drát potká s kostrou a zrovna do něj jde proud
Pojistku od levé parkovačky musím mí venku jinak svítí pořád a nejde vypnout, pravá parkovačka svítí se zapnutým klíčkem aniž bych ji zapnul a vypadávání pojistek je tu taky normální protože se semtam nějakej ustřihlej drát potká s kostrou a zrovna do něj jde proud
nie su prehadzane konektory v spodnej casti poistkovky?
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
dnes jsem čistil mě svěřené JCB a zjistil jsem že je tam skoro stejnej (řek bych stejnej) altík jak mám v Nivě . Značky ISKRA a made in china