Hm ... tak ze čtyřech je jich najednou sedum ... T-P asi jsme fakt úchylní nebo je v Brně "zelená" epidemie . L.
PS: a koukaje na fotky loňského BMX ve Vyškově - tak musím připočítat ještě aspoň jednu 02 ...
Luděk Musil píše:.... nebo je v Brně "zelená" epidemie . L.
...
To máte z toho chemickýho starobahna
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Po úspěšném absolvování srazu v Mnichově Hradišti (lada najela celkem 565km),čeká nás v pátek STK...Takže čas se teď tráví přípravou. Doufám,že to všechno dobře dopadne!Pak sem hodím nějaké foto a info.
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
To auto je bomba, a i ta barva se mi dost líbí. A před každou STK se přeci musí vyluxovat . Laďuša, nepiš nám tady dvojpříspěvky, příště použij tlačítko upravit
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Po přípravě na stk,vyměněny brzdové pístky (přibržďovalo levé přední kolo), po výměně pružného uložení kardanu,přetěsněna olejová vana,vyměněn olej atd.jsme absolvovali stk...Výsledek je super!!!Takový protokol jsem ještě neměl
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Dva PoJeBy ze Skašova
Rovněž blahopřeji
Jen k tomu protokolu ... nedělejme si iluze . Je tam všude 0, protože ještě nemají načtené nové značení (těsnost motoru, převodovky je dle nového značení už závada typu B ... co bylo dobré zmizelo, co bylo špatné se přitvrdilo...)