Tak po dlouhém martýriu s karburátorem, který byl totálně rozštelovaný a křivý, jsem se konečně vydal na STK. Na pravé straně něco občas klepne, tak jsem ještě večer před STK shodil horní čep ... v pořádku. Spodní čep ... v pořádku (a že se mu kua nechtělo ven). Nakonec jsem se na ťukání vyprdnul a vydal se na STK. Před STK mě bratránek potešil tím, že mi prej zadní vysvícená světla svítí oranžově ... no potěš. Na emisích žiguík prošel bez ztráty kytičky, technik čučel jaký to má pěkný emise ... bodejď, když jsem večer před tím seřizoval dle ucha a pak ověřil správné seřízení PALtestem

.
Na technické nastal problém hned na začátku. Ve velkém TP je blbě napsané VIN, tluče se tam 3 a 8, poněvadž to je psané přes linku v TP a jde to blbě přečíst. Po dlouhém zkoumání technik prohlásil "zavři kapotu" a mávl rukou

. Zadní světla zkoušel odrazem přes bílá vrata za autem

Podvozek v naprostém pořádku, když jsem se zmínil, že tam občas něco ťukne, tak že prý tam nic nenašel. Na brzdy čučel jak mladá vrana ... "to brzdí jak nový auto!" Po zatažení ruční brzdy Pepík vyskočil z válců

. Technik si ještě pořádně prohlídnul interier, prohlásil, že to je krasavec, nalepil známku a tradá pryč

. Dostal jsem obvyklé závady: motor, převodovka těsnost (chcalo těsnění pod ventilovým víkem, nové těsnění už nechčije) a Rám, karoserie, budka-koroze. To teda nevím kde tu korozi viděl
Tož mi Pepík udělal pěknou radost

.