Ad OT k pneumatikám - V zásadě souhlasím s Teepeem. Ale zrovna uvedené Brillanty za o moc lepší než OR34 nepovažuju. Měl jsem je nové na autě a docela hrůza. Na mokru absolutně nedržely, na suchu to bylo lepší,ale taky žádný zázrak. V každé druhé zatáčce pískaly a sunuly se ven. Životnost mizerná. Najel jsem na nich cca 20, max necelých 30 tkm. Při kadla kadla jízdě ale působily subjektivně docela dobře. Zejména díky velmi měkkým jednovrstvým polyesterovým bočnicím se tvářily velmi komfortně. Při svižnější jízdě se ale boky tak položily, že jsem ojížděl bočnice. Když jsem gumy vyřazoval, tak horní polovina vnějších bočnic byla úplně bez popisů, neboť boky byly prostě ojeté. Možná že v nižším profilu by se chovaly líp, ale v rozměru 165/80-13 to byla dost hrůza. Když jsem je poté nahradil celoprotektory od Obnovy v rozměru 175/70-13 s dezénem Michelin MXT, tak šlo o posun vzhůru o několik tříd. A to úplně ve všech směrech. Dokonce i v životnosti. Teď na nich mám asi 35 tkm a ještě chvíli vydrží. Tož tak.