To, co jsem vam chtěl říct, že od začátku do teď má moje kolo celkově najeto rovných 5000 kilometrů a k tomu navrch 520 metrů. Vědět, že to tak pěkně výde, tak jsem to půl kilometru někde popones na zádech

Moderátor: Moderátoři
Myslíš těm policajtům, co rozsekali Oktávku? viz: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... &start=319Luděk Musil píše:Notyvole ... na kole ujet policajtům ... chudáci z toho byli na prášky, i hrubší slova padly
Tak takového jsem potkal před dvěma týdny (17.3.2012) přímo v Řevnicích. Jel jsem v Bílém kolem lékárny po hlavní, zprava jsem to od Mníšku periferně tak nějak ignoroval a na náměstí se kolem mě přehnal=mě předjel, tak minimálně 50kou, já se loudal tak 40. Vrtalo mi hlavou kde se tam vzal a má drahá polovička ho prý na křižovatce viděla přijíždět od Mníšku, což já teda fakt ne, takže musel být v tu chvíli minimálně někde u obchoďáku, nebo možná u zámečku.veliz píše:V sobotu jsem jel Nivou s vozíkem z Mníšku do Řevnic serpentýnami s kopce. Nahoře na skalce (ješte na rovině) jsem předjel dva cyklisty. Za chvíli koukám, že jsou mi v patách. Přidal jsem tedy na 70, ale nestačilo to, stále v patách s náběhem na předjíždění. Nakonec se mi s námahou podařilo uhájit vedoucí pozici až dolů, kde jsem odbočoval. Přehnali se kolem mě jako vítr a za chvíli koukám, že jedou zase nahoru. Docela borci.