DJ Majkova Lada 110
Moderátor: Moderátoři
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Re: DJ Majkova Lada 110
Tady to bylo z duvodu praktickeho, kvuli kaminkum a laku, takže zas z toho nedělej pohromu
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
- MartasBrno
Sám tomu nevěříš
Už su chladnej, směle do toho.
Už su chladnej, směle do toho.
karbonovu foliu dostala preto lebo pukol lak na jenom mieste tak som to poriešil takto .Kazdemu paci nieco ine
A pokud jde o mě, tak ta kapota byla černá úplně z jinýho důvodu
Jinak to už je pak otázka, jestli je hezčí prasklej lak, nebo kapota vypadající jak napůl ponořená do bahna, já si estetickým přínosem nejsem zcela jist, ale to už je na vkusu každýho.
Jinak jsem doma našel samolepky "velvana fridex", "velvana syntol" "Tesla Blatná" atp. tak přemýšlím, jestli to po tunersku nenalepit pod zrcátko na dveře
Jinak to už je pak otázka, jestli je hezčí prasklej lak, nebo kapota vypadající jak napůl ponořená do bahna, já si estetickým přínosem nejsem zcela jist, ale to už je na vkusu každýho.
Jinak jsem doma našel samolepky "velvana fridex", "velvana syntol" "Tesla Blatná" atp. tak přemýšlím, jestli to po tunersku nenalepit pod zrcátko na dveře
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Technické údaje:
r.v.: 10/2006, 1594cm3, 66kW (90PS), P, M5, Benzín, 5 dv., (5-miestne), 82000 km, Šedá sv. metalíza
Spotreba vozidla (v l/100km):
V meste: , mimo mesta: 5.8, kombinovaná: 6.2
Bezpečnost:
Posilňovač riad.
Komfort:
Rádio/CD, Centrál, El. predné okná
Ostatné:
Hliníkové disky, Hmlovky, Imobilizér, Strešný nosič, Tónované sklá, Sezónne prezutie, El. otváranie kufra
Ďalšia výbava:
Zimné pneu na diskoch,elektrony letné pneumatiky,výškovo nastaviteľný volant,STK,EK do 12/2014
Stav vozidla:
Serv. knižka, Garážované, Nikdy nebúrané, Ako nové kúpené v SR
Poznámky:
Rozvody boli menené pri 80tisic+vodná pumpa, nové sviečkové kable, predné brzdy obloženie nové, zadné obloženia, bubny brzdové a valčeky nové. Vystriekane dutiny...
Cena:1700€
Pre klubakov zlava...
r.v.: 10/2006, 1594cm3, 66kW (90PS), P, M5, Benzín, 5 dv., (5-miestne), 82000 km, Šedá sv. metalíza
Spotreba vozidla (v l/100km):
V meste: , mimo mesta: 5.8, kombinovaná: 6.2
Bezpečnost:
Posilňovač riad.
Komfort:
Rádio/CD, Centrál, El. predné okná
Ostatné:
Hliníkové disky, Hmlovky, Imobilizér, Strešný nosič, Tónované sklá, Sezónne prezutie, El. otváranie kufra
Ďalšia výbava:
Zimné pneu na diskoch,elektrony letné pneumatiky,výškovo nastaviteľný volant,STK,EK do 12/2014
Stav vozidla:
Serv. knižka, Garážované, Nikdy nebúrané, Ako nové kúpené v SR
Poznámky:
Rozvody boli menené pri 80tisic+vodná pumpa, nové sviečkové kable, predné brzdy obloženie nové, zadné obloženia, bubny brzdové a valčeky nové. Vystriekane dutiny...
Cena:1700€
Pre klubakov zlava...
- mirozv
- Kontaktovat uživatele:
Končíš s Ladami ?
Dočastne hej, ale koncom roka ak nieco dobre padne tak bude Lada Niva
21113 >>> 21113 >>> 21113