To je pravda. A to "nacpali" bych psal rozhodně bez uvozovekplavec píše:Ostatně to už dokázali třeba na Koněvce tím, že tam co prodávali náhr. díly, teď prodávaj údajně kytičky. A díly "nacpali" vedle do autosalonu.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátor: Moderátoři
To je pravda. A to "nacpali" bych psal rozhodně bez uvozovekplavec píše:Ostatně to už dokázali třeba na Koněvce tím, že tam co prodávali náhr. díly, teď prodávaj údajně kytičky. A díly "nacpali" vedle do autosalonu.
Ano, pan Vozáb to tam drží nad vodou a ochotně se snaží sehnat kdejakou blbost co si člověk vymyslí. Resp. pokud tam není on, tak tak se na ty blbosti už ani neptám, protože je mi většinou řečeno, že už to dávno nevedou, kdežto když jsem se po roce na to samý zeptal jeho, tak nebyl problém to stáhnout z Mělníka. Bohužel nevím jestli jeden schopný člověk to tam v tom úpadku vytrhne. Mmch nedávno sem jel okolo tramvají a mají tam nějaký nový ceduleHonza 21061 píše:To můžeš, ale ještě není jisté, že tam někdo bude a pak nebude nervní, že po něm něco chceš.(osobní zkušenost na Koněvce) Na druhou stranu, ten vedoucí náhradních dílů to naopak vždycky kompenzoval jak chováním, tak výbornými znalostmi.
Kterej to je? Zkus ho nějak popsat, ať vím, kdy má cenu chodit dovnitř.zelvotron píše:pan Vozáb to tam drží nad vodou
Keď mám chodiť 100km do najbližšieho servisu, tak sa na cenu môžem vykakať.V480 píše:Jediné čím se Lada v současnosti může stát zajímavou je cena. Dacia tuto strategii celkem slušně praktikuje.
V ČR Ladu odkoupila aliance dárkových studií a květinářů. (pardon za kvalitu, mobilem z tramvaje)mirozv píše:Aliancia Renault-Nissan v apíli získa kontrolný balík v Avtovaze