Já, když jsem začínal, měl jsem bilanci mnohem horší. Totiž na začátku dostaneš pouze čtyři malinké tanky, nic víc. A mně to s tanky vlastně nejde hrát, a to kvůli dlouhé odezvě grafiky. Za asi 60 bitev jsem naprostou náhodou dostal jeden jediný tank o tier vyšší - myslím, že to bylo LTraktorem. Prostě mi soupeř přijel přímo před kanón asi na deset metrů, tak jsem ho sundal (bych ho trefil i prakem

). To je můj jediný úspěšný zásah tankem. Jakmile jsem měl nějaké kačky, koupil jsem Sturmpanzer Bison, všechny malé tanky prodal kvůli místu v garáži a od té doby mám pouze dělostřelectvo (německé). Pro mnohé je hraní pouhými děly nudné (mají děla jen jako doplňkovou činnost k tankům) - byl bych ochoten s tím i souhlasit, nicméně mně se to moc líbí a spatřuji v tom takovou tu zákeřnost. Tank soupeře je schován za skalou chráněn před naším tankem - jenže on neví, že 300 metrů za zády má můj kanón, jež jej má v zaměřovači a čeká jen na to, až na něj hodí popelnici s průměrem 15 cenťáků a pocuchá mu fazónku

.
Ty začátky jsou těžké pro každého stejně. Já až teprve teď, co mám Grille, jsem se odlepil ode dna hracího pole, jinak jsem skoro pořád byl na spodních příčkách.
Zase na druhou stranu - dělostřelectvo je svou dispozicí o dva tiery výše, než tanky - v praxi to znamená, že čtyřkové dělo je silou rovno šestkovému tanku.
Pro zájemce:
http://k-a-t.estranky.cz/ - na soupisce členů klanu si můžete rozkliknout jednotlivé členy a podívat se na jejich (ne-)úspěchy a arsenál.