Vyberte si. Kalina nebo ...
Moderátor: Moderátoři
Když si představím provozní náklady těch aut prezentovaných na první stránce, cenu hodiny v servisu, cenu náhr, dílů, riziko že je kradený (riziko, že je bouraný autor zakázal) atd. tak bych nechtěl ani jedno z nich.
Krátkou Kalinu bych taky rozhodně nechtěl, snad sedana, ale radši bych auto o trošku větší.
A co Logan, ten se taky dá koupit za 200 tis. a nový.
Krátkou Kalinu bych taky rozhodně nechtěl, snad sedana, ale radši bych auto o trošku větší.
A co Logan, ten se taky dá koupit za 200 tis. a nový.
Logan mě zatím taky neoslovil: Neumí kombi a slušnej motor.
Narozdíl od Lady ale umí ABS. To mi na té mojí plečce chybí.
Dělaj se mi plošky na gumách.
Narozdíl od Lady ale umí ABS. To mi na té mojí plečce chybí.
Dělaj se mi plošky na gumách.
Sk.
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Trosku Ta musim opravit. Uz spatrilo svetlo sveta Dacia Logan Combi.Skalouš píše:Logan mě zatím taky neoslovil: Neumí kombi
Cital som to v nejakom casaku teraz v rychlosti neviem v ktorom. Ale som si na 100% isty , ze uz je. Cumel som na to jak debil. Motor ten isty co v sedane.
Tu je foto nasiel som ho na internete
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar,myslím že ani LOGAN si nezaslouží takové opovržení.To že není LADA ještě neznamená že je špatný.já jsem tvrdý LAĎÁK ale jsou na světě i loganisté a není fér pomlouvat něco co neznáme a nemáme.vše si zaslouží respekt.Kdyby CS AUTOLADA stála za to udělají taky marketingový tah a je to...Berte to prosím jako můj názor.Děkuji
ŠKODA FABIA combi 1.9 Sdi AUTOŠKOLA - přesto fanda vozů LADA
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
Naprostý souhlas.Jinak Loganisti to maj stejně těžký mezi ostatními asi jako my Ladysti.Taky si to hezky slíznou od ostatních.Neměli bychom se chovat tak,jak to sami nemáme rádi od druhých.danielTIR píše:Nazdar,myslím že ani LOGAN si nezaslouží takové opovržení.To že není LADA ještě neznamená že je špatný.já jsem tvrdý LAĎÁK ale jsou na světě i loganisté a není fér pomlouvat něco co neznáme a nemáme.vše si zaslouží respekt.Kdyby CS AUTOLADA stála za to udělají taky marketingový tah a je to...Berte to prosím jako můj názor.Děkuji
Ctirad